Video: Fans preses konferencē no UFC vadītāja Vaita saņem iespēju aizvadīt cīņuCiti/3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Fans preses konferencē no UFC vadītāja Vaita saņem iespēju aizvadīt cīņu

Video skaties šeit

UFC vadītāja Dana Vaita preses konference

Cīņu bez noteikumiem šova "Ultimate Fighting Championship" (UFC) vadītājs Dana Vaits nesen tika intervēts preses konferencē, kurā bija pulcējušies daudz fanu un žurnālistu. Šī pasākuma galvenais mērķis bija apspriest tuvākos plānus un gaidāmos notikumus UFC pasaulē, tomēr notikumi attīstījās pavisam negaidītā virzienā.

Negaidītais piedāvājums no fanu

Kādu brīdi preses konferences laikā viens no klātesošajiem piecēlās un uzdeva jautājumu, kas izsauca vispārēju pārsteigumu. Šis entuziastiskais fans lūdza Dana Vaitu dot viņam iespēju piedalīties kādā no nākamajām cīņām. Tāda veida jautājums parasti ir retums tādās preses konferencēs, taču šoreiz tas izraisīja dažādas reakcijas zālē.

Dana Vaita atbilde un iespēja cīnīties

Dana Vaits, nedaudz apdomājies un izskatījies pārsteigts, izteica vēlmi dot šo iespēju fanam. Pēc īsas pauzes viņš apliecināja, ka ir gatavs apsvērt šo piedāvājumu, kas ir neparasts solis UFC vēsturē. Šī situācija radīja pozitīvas emocijas, un klātesošie fani uzsāka aplausus un uzmundrinājumus, kas skaidri parādīja viņu atbalstu šāda veida iniciatīvām.

Kas tālāk?

Pagaidām nav skaidrs, kāda būs šī piedāvājuma turpinājums, tomēr fani ar nepacietību gaida jaunumus. Dana Vaita atklātība un vēlme dot iespējas citiem cīnītājiem varētu pierādīt, ka UFC ir ne tikai spēcīgs sporta zīmols, bet arī vieta, kur fani un cīnītāji var sapņot par iespējamību piedalīties lielajos notikumos. Laiks rādīs, kā šī situācija attīstīsies, bet, iespējams, mēs drīz varēsim redzēt jaunus talantus ringā, kas būs saņēmuši negaidītu iespēju no paša UFC vadītāja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas