Video: Fanu nekārtību dēļ atceļ Stokholmas futbola derbijuFutbols/3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Fanu nekārtību dēļ atceļ Stokholmas futbola derbiju

Video skaties šeit

Fanu nekārtību iemesli

Šodien, 17. oktobrī, Zviedrijas policija bija spiesta apturēt Stokholmas futbola derbiju starp divām vietējām komandām – "Hammarby" un "Djurgarden". Šīs spēles atcelšana ir saistīta ar fanu nekārtībām, kas izcēlušās pašu līdzjutēju klātbūtnē, radot bažas par drošību un sabiedrisko kārtību.

Policijas rīcība

Pirms spēles sākuma policija paziņoja, ka situācija ir kļuvis kritiska un turpināt spēli nav iespējams. Daudzi līdzjutēji bija sapulcējušies stadionā, un, ņemot vērā pieaugošo spriedzi starp abām komandu fanu grupām, tika nolemts, ka risks ir pārāk augsts, lai spēle varētu norisināties droši.

Atsauksmes no futbola faniem

Futbola fani sociālajos tīklos jau izteikuši savu viedokli par notikumiem, daudzi izsaka nožēlu par nesakarīgu uzvedību, kas noveda pie šādas situācijas. Valsts futbola līga un komandu pārstāvji vēl nav snieguši plašākus komentārus, taču skaidrs, ka šī ir liela vilšanās gan komandām, gan to atbalstītājiem.

Nākotnes perspektīvas

Šie incidenti atkal uzsver nepieciešamību attiecībā uz fanu uzvedību sporta pasākumos un drošības pasākumiem, kas jāievieš, lai novērstu līdzīgas situācijas turpmāk. Policija norādījusi, ka nākotnē tiks veikti nopietnāki pasākumi, lai nodrošinātu, ka futbola spēles var notikt mierīgā atmosfērā, izvairoties no vardarbības un nekārtībām.

Secinājums

Šodienas notikumi ir atgādinājums par to, cik svarīga ir sporta pasākumu drošība un kā dažu indivīdu rīcība var negatīvi ietekmēt plašāku sabiedrību. Fani un komandas cer uz ātru situācijas normalizēšanu, lai nākotnē varētu izbaudīt futbola derbijus bez starpgadījumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas