Video: Feldmanis: ''Ātrā un mobilā spēle ir mūsu priekšrocība pret Lietuvu''

Video skaties šeit

Feldmaņa pozitīvā attieksme pirms sacensībām

Latvijas 3x3 izlases galvenais treneris Raimonds Feldmanis ir pārliecināts par savu komandas spēju sacensties ar Lietuvas spēlētājiem, uzsverot, ka ātrā un mobilā spēle būs izšķirošs faktors. Pirms turnīra sākuma uz Parīzes olimpiskajām spēlēm, Feldmanis norādīja, ka latvieši ir gatavi izmantot savas priekšrocības, lai gūtu panākumus.

Lietuvas priekšrocības un sagatavošanās

Lietuvas komanda ir izcīnijusi atzītu reputāciju, spēlējot kopā jau četrus gadus. Pārstāvji norāda, ka viņiem ir bijusi sešu mēnešu sagatavošanās perioda pieredze pirms olimpiskajām spēlēm. Šis ilgais laiks, veltīts komandas saliedēšanai un taktikas izstrādei, var izrādīties izšķirošs faktors cīņā pret Latvijas izlasi.

Latvijas komandas plāns

Feldmanis ir pārliecināts, ka Latvijas spēlētājiem ir nepieciešams izcelt savu ātrumu un mobilitāti, lai uzveiktu Lietuvu. "Mēs nodrošināsim ātru un dinamisku spēli, kas mums dod iespēju izcelties pat pret pieredzējušām komandām," viņš komentēja. Trenere uzsvēra, ka komanda ir gatava cīnīties, izmantojot stratēģiju, kas balstīta uz ātriem uzbrukumiem un precīzu piespēļu izpildi.

Spēles gaidas

Paredzams, ka spēle starp Latviju un Lietuvu būs saspringta un emocionāla, jo abas komandas vēlas gūt panākumus olimpiskajos spēlēs. Latvijas izlase cer uz spēcīgu atbalstu no līdzjutējiem, kas var kļūt par papildus motivāciju. Feldmanis uzsver, ka katrs punkts būs svarīgs un komanda apņemas parādīt labāko spēli, kādu vien var.

Kopumā

Feldmaņa izteicieni liecina par Latvijas izlases apņēmību cīnīties un izmantot savas priekšrocības olimpiskajās spēlēs. Kamēr Lietuva lepojas ar savu komandas gadu pieredzi, latvieši plāno izmantot savu ātrumu un dinamiku, lai gūtu panākumus. Interesanti būs novērot, kura komanda spēs realizēt savu plānu vislabāk un izcīnīt uzvaru svarīgajā spēlē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas