Video: Fogelis norāda uz komunikācijas trūkumu starp IZM un sporta organizācijām"(Bez)maksas sports"
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Fogelis norāda uz komunikācijas trūkumu starp IZM un sporta organizācijām

Video skaties šeit

Fogelis par komunikācijas trūkumu sporta jomā

Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis raidījumā “(Bez)maksas sports” ir izteicis savas domas par komunikācijas trūkumu starp Izglītības un zinātnes ministriju (IZM) un sporta organizācijām. Viņš uzsvēra, ka ir svarīgi uzlabot dialogu starp šīm pusēm, lai labāk izprastu sporta sabiedrības vajadzības un bažas.

IZM un sporta sabiedrības attiecības

Fogelis nevēlējās piekrist apgalvojumam, ka IZM pārstāvji dzīvo atrauti no sporta sabiedrības, tomēr viņš tomēr uzsvēra, ka būtu nepieciešams strādāt pie komunikācijas uzlabošanas. “Galvenais ir runāt,” uzsverot savas domas par situāciju sportā, viņš norādīja, cik svarīgi ir veidot regulāru un atklātu dialogu starp visām iesaistītajām pusēm.

Diskusijas par jauno Sporta likumu

Raidījumā tika apspriesta jaunā Sporta likuma tapšana, kuras mērķis ir uzlabot sporta sistēmu Latvijā. Šī tēma raisīja daudzdiskutētu viedokļu, un Fogelis izteica cerību, ka diskusijas būs produktīvas un veicinās sporta attīstību valstī. Raidījuma ierakstu var noskatīties ŠEIT!

Aicinājums uz sadarbību

Fogelis aicina visus sporta interesentus un organizācijas aktīvi iesaistīties komunikācijā ar valsts institūcijām. Viņš uzskata, ka kopēja pieeja un atklāts dialogs var ievērojami uzlabot situāciju un veicināt sporta attīstību Latvijā, tādējādi nodrošinot augstākus sasniegumus gan amatieru, gan profesionālajā sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas