• 2024. gada 31. maijs 14:44
  • Delfi
  • 14

Video: Futbola sauklis tenisa kortā – beļģu tenisists uzjautrina "French Open" publiku

Video skaties šeit

Ceturtdien Francijas atklātajā čempionātā

Ceturtdien, 30. maijā, Francijas atklātajā čempionātā uzvaras svinēja daudzi favorīti un šķietami lielākā uzmanība bija pievērsta centrālajiem kortiem. Tomēr vēlāk šovu nozaga kādā no mazajiem kortiem spēlējušais beļģis Zizū Bergss.

Beļģu tenisists uzjautrina "French Open" publiku

Beļģu tenisists Zizū Bergss uzjautrināja "French Open" publiku, kad pēc uzvaras spēlē viņš izmantoja futbola saukli tenisa kortā. Šis neierasts un izklaidējošs žests noteikti piesaistīja uzmanību un izsaucis smiekli no skatītājiem.

Video kļuvis populārs sociālajos tīklos

Attiecīgais video, kurā redzams Zizū Bergss izmantojot futbola saukli tenisa kortā, ir kļuvis ļoti populārs sociālajos tīklos un ir izraisījis daudzus jautrus komentārus un reakcijas no tenisa faniem visā pasaulē. Berga neierastais rīcība noteikti ir padarījusi viņu par vienu no populārākajiem sportistiem šajā čempionātā. Šis netradicionālais žests ne tikai padarīja par prieka avotu publiku, bet arī apliecināja tenisa spēlētāja personību un radošo domāšanu. Berga nodemonstrēja, ka teniss ne vienmēr ir tikai par spēli, bet arī par izklaide un jautrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas