Video: Jurists Kakstāns: "Sporta likums ir novecojis jau kopš pirmā smartfona parādīšanās""(Bez)maksas sports"
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Jurists Kakstāns: "Sporta likums ir novecojis jau kopš pirmā smartfona parādīšanās"

Video skaties šeit

Jurista Āra Kakstāna viedoklis par novecojušo Sporta likumu

Jurists Āris Kakstāns, kurš plaši pētījis sporta jurisdikciju un publicējis savas domas laikrakstos “Jurista vārds” un “Sporta avīze”, ir izteicies par spēkā esošo Sporta likumu, apgalvojot, ka tas ir novecojis jau kopš pirmā smartfona parādīšanās. Viņa viedoklis iezīmē radikālas izmaiņas, kas nepieciešamas, ņemot vērā mūsdienu tehnoloģiju attīstību un sporta digitālo pārveidi.

Jaunais Sporta likums: diskusiju centrā

Jaunā Sporta likuma izstrāde kļūs par galveno diskusiju tēmu gaidāmajam raidījumam "(Bez)maksas sports", kas norisināsies augustā. Šis raidījums būs skatāms 20. augusta vakarā kanālā TV4, kā arī portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas platformās. Speciālisti uzsvērs jaunā likuma nozīmi un tā ietekmi uz sporta vidi Latvijā.

Diskusiju dalībnieki

Raidījumā piedalīsies ievērojami viesi, tostarp Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtiņš Daugavietis, Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta jaunais vadītājs Aleksandrs Samoilovs un Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einārs Fogelis. Fogelis, ar 30 gadu pieredzi Latvijas sporta jomā, sniegs unikālu skatījumu uz paveikto un turpmākajām izmaiņām sporta politikā.

Sporta nākotne Latvijā

Diskusiju mērķis ir skaidri definēt, kādām vajadzībām un izaicinājumiem jāatbild jaunajam Sporta likumam, vienlaikus ņemot vērā sabiedrības, sportistu un federāciju viedokļus. Šīs diskusijas ir būtiskas, lai nodrošinātu, ka Latvijas sporta likumdošana ir moderna, atbilstoša un vēl pielāgota nozarē notiekošām pārmaiņām un izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas