VIDEO: kam latviešiem pievērš uzmanību, iepērkoties internetā?

Video skaties šeit

Latvieši iepērkas internetā arvien biežāk

Katru dienu tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju saņem mazus un lielus pasūtījumus no interneta veikaliem. Internetā iegādājamo preču klāsts ir visai plašs, un arī iepirkšanās pieredze “360TV ZIŅneši” aptaujātiem pircējiem ir dažāda.

Latvieši meklē un pērk dažādas preces tiešsaistē

Savā iepirkšanās pieredzē Latvijas iedzīvotāji meklē visdažādākās preces: sākot no elektronikas un apģērba līdz mājsaimniecības precēm un dāvanām. Daži iepērkas regulāri un praktiski visu iegādājas tiešsaistē, bet citi dod priekšroku veikalā iepirkties tikai konkrētas preces vai zīmolu.

Iepirkšanās uz internetā atkarīga no produktu kvalitātes un cenas

Lai arī daudzi Latvijas iedzīvotāji iepērkas internetā, tas ir atkarīgs no produktu kvalitātes, cenas un pieejamības. Lielākā daļa aptaujāto pircēju uzskata, ka interneta veikali piedāvā plašāku preču izvēli un bieži vien ir izdevīgākas cenas nekā tradicionālajos veikalos.

Secinājums

Iepērkoties internetā, katrs Latvijas iedzīvotājs izvēlas savu pašu unikālo pieeju. Tomēr, lai arī pieredze ir dažāda, vienkārši iegādāties preces tiešsaistē ir kļuvis par ikdienas paradumu daudziem Latvijas iedzīvotājiem.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas