VIDEO. Katrīna Dimanta šokā par piedāvāto nakstmītni: Pietrūka tikai caurums grīdā!Tūrisms
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 18:30
  • NRA
  • 4

VIDEO. Katrīna Dimanta šokā par piedāvāto nakstmītni: Pietrūka tikai caurums grīdā!

Video skaties šeit

Ceļojums uz Albāniju: Neparastas situācijas un piedzīvojumi

Ceļojumu šovs "Četri uz koferiem" šoreiz devies uz skaisto un noslēpumaino Albāniju, kur kopīgā piedzīvojumā devušas ģimenes un draugi - aktieris Mārtiņš Upenieks, dziedātāja Katrīna Dimanta, multimākslinieks Horens Stalbe un influencere Intrisha. Kā jau jāgaida no šāda veida šova, piedzīvojumi iekrāsojas ar neparedzētiem notikumiem.

Katrīna Dimanta: Šoks par nakstmītni

Tomēr ne viss ir tik rozā, kā varbūt cerēts. Reģistrējoties naktsmītnē, Katrīna Dimanta izteica šoku par piedāvāto vietu. Atklājusi, ka "pietrūka tikai caurums grīdā!" Dziedātāja dalījās pieredzē, ka naktsmītne neatbilst pat visām pamata prasībām, radot satraukumu starp dalībniekiem.

Nesaskaņas starp šova dalībniekiem

Pirmās dienas neiztika bez kņadas un nesaskaņām. Starp dalībniekiem, īpaši pēc nepatīkamajiem atklājumiem par naktsmītnēm, radās spriedze, kas lika katram izteikt savu viedokli un neapmierinātību par situāciju. Interesanti, ka šīs nesaskaņas piešķir šova dramatismu un padara to par skatāmu ikvienam televīzijas cienītājam.

Saturs un gaidāmie piedzīvojumi

Gaidāmi arī jauni pavērsieni un notikumi, kas izcels katra dalībnieka raksturu un spēju pielāgoties sarežģītām situācijām. Apskatīsim, kā šīs nestandarta situācijas ietekmēs grupas dinamiku un vai viņiem izdosies pārvarēt grūtības, lai izbaudītu ceļojuma burvību. Turpināsim sekot līdzi viņu piedzīvojumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas