• 2024. gada 16. septembris 06:39
  • JAUNS.LV
  • 7

Video: Lepers un Daugaviņš uz Ventspils šosejas sarīko karbonāžu cīņas

Video skaties šeit

Karbonāžu cīņas pie Ventspils šosejas

Šonedēļ Ventspils šosejas 92. kilometrā notika neparasta sacensība starp diviem Latvijā pazīstamiem aktieriem – Rihardu Lepers un Andri Daugaviņu. Abi gurmaņi nolēma pārbaudīt, kurš no ceļmalas krogiem "Sumbrs" vai "Apšukrogs" piedāvā labāko karbonādi.

Krogu apmeklējums un gaidīšana

Krogu īpašnieki un apmeklētāji ar nepacietību gaidīja, kad abi aktieri ienāks viņu mītnēs. "Sumbrs" un "Apšukrogs" izrādījās ne tikai ērtas vietas untuk bišķi atpūsties, bet arī dzīvesprieka avots, kad dīvainas situācijas un smieklīgas sarunas radās, gaidot savus viesus.

Kam ir labākā karbonāde?

Kad abi aktieri beidzot ieradās, sākās īsta karbonāžu cīņa. Rihards Lepers un Andris Daugaviņš paņēma uzdevumu nopietni – katrs nolēma, ka viņu uzdevums ir ne tikai izvēlēties garšīgāko ēdienu, bet arī sagādāt saviem faniem lielisku šovu.

Kas notika video?

Šajās sacensībās tika filmēts viss – no sākotnējām saskarsmēm ar apkalpojošo personālu līdz smieklīgām situācijām un intrigu pilniem garšas novērtējumiem. Patiesu interesi radīja abu aktieru zvērīgā piedalīšanās šeit, jo viņi bija ne tikai kritiķi, bet arī dalībnieki, cīnoties par labākā titulu.

Nobeigums un skatītāju reakcija

Pēc aizraujošajām sacensībām gan Lepers, gan Daugaviņš izteica savas domas par abām karbonādēm un piemērotti izvēlējās labāko no abiem krogiem. Skatītāju reakcija bija jauka, jo ne tikai viņi ieguva jaunas zināšanas par šiem diviem populārajiem vietējiem restorāniem, bet arī izklaidi, ko sniedz aktieru pārdomātās izrādes. Šī jēga veidot sabiedrības uzmanību uz vietējiem krogiem un to piedāvājumu bija apliecinājums tam, cik svarīgi ir izcelt Latvijas kulināro kultūru un tradīcijas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas