Video: Līvānos uz dzelzceļa pārbrauktuves vilciens taranē automašīnuKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 21. augusts 10:13
  • Delfi
  • 9

Video: Līvānos uz dzelzceļa pārbrauktuves vilciens taranē automašīnu

Video skaties šeit

Ievads

Pirmdien, 19. augustā, Līvānos notika satraucošs incidents, kad kravas vilciens uzbrauca automašīnai "Audi A4", kas atradās uz dzelzceļa pārbrauktuves. Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ziemeļlatgales iecirkņa amatpersonas saņēma šādu informāciju un nekavējoties devās uz notikuma vietu.

Notikuma apstākļi

Saskaņā ar pirmo informāciju, automašīna bija apstājusies uz dzelzceļa sliedēm, kad kravas vilciens piegāja pie pārbrauktuves. Līdz sīkākai izmeklēšanai ir informācija, ka neviens no pasažieriem automašīnā nav cietis, taču notikums radījis nopietnas bažas par drošību dzelzceļa pārbrauktuvēs.

Reakcija un nākamie soļi

Valsts policijas pārstāvji uzsver, ka šādi incidenti ir nepieļaujami un aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, tuvojoties dzelzceļa pārbrauktuvēm. "Ir jāievēro ceļu satiksmes noteikumi un jāpievērš uzmanība satiksmes zīmēm, lai izvairītos no līdzīgiem notikumiem nākotnē," piebilda policijas pārstāvis.

Secinājumi

Līvānos notikusi situācija kalpo kā atgādinājums ne tikai autovadītājiem, bet arī visiem ceļu lietotājiem par nepieciešamību ievērot drošību, tuvojoties dzelzceļa līnijām. Policija turpinās izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus incidenta apstākļus un veiktu nepieciešamos secinājumus, lai novērstu līdzīgu negadījumu rašanos nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas