Video: Naktī Ulbrokā no ceļa nobraucis un apgāzies kravas autoKriminālziņas/Ceļu reportieris
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 1. oktobris 12:35
  • Delfi
  • 17

Video: Naktī Ulbrokā no ceļa nobraucis un apgāzies kravas auto

Video skaties šeit

Incidenta apraksts

Naktī uz otrdienu, 1. oktobri, plkst. 00:03, traģisks incidents notika uz autoceļa P4, kas savieno Ulbroku un Dreiliņus. Saskaņā ar pieejamajiem datiem, kravas automašīnas vadītājs, nenoskaidrotu apstākļu dēļ, nobrauca no ceļa braucamās daļas. Negadījuma rezultātā kravas auto apgāzās uz sāniem, radot nopietnas sekas.

Notikumu izmeklēšana

Pašvaldības policija un ceļu satiksmes drošības speciālisti pašlaik strādā, lai noskaidrotu precīzus negadījuma apstākļus. Tiek vākta informācija no lieciniekiem un analizēti ceļu, kā arī automobiļa stāvokļa apstākļi. Vēl nav skaidrs, vai vadītājs bija bijis lietojis alkoholu vai citu apreibinošo vielu.

Satiksmes traucējumi

Negadījuma dēļ uz autoceļa P4 tika izveidoti ievērojami satiksmes ierobežojumi. Autovadītāji bija aicināti izvēlēties alternatīvus maršrutus, līdz situācija tika normalizēta un kravas auto tika atgādāts atpakaļ uz ceļa. Jāatzīmē, ka šāda veida negadījumi ir ne tikai bīstami, bet arī radīt papildus sastrēgumus citām transporta plūsmām.

Drošības pasākumi uz ceļiem

Šis incidents atgādina par ceļu satiksmes drošības nozīmi un nepieciešamību ievērot ceļu satiksmes noteikumus. Ceļu satiksmes drošības eksperti aicina visus autovadītājus būt uzmanīgiem, it īpaši naktī, kad redzamība ir ierobežota un ceļa apstākļi var ātri mainīties. Ieteiktā drošības prakse ir regulāri pārbaudīt automobiļa stāvokli un būt apdomīgiem pie stūres.

Noslēgumā

Šis negadījums ir skumjš atgādinājums par to, cik svarīgi ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus un būt uzmanīgiem ceļā. Mēs ceram, ka vadītājs tiks izmeklēts un atbilstoši novērtēts, lai nepieļautu līdzīgu notikumu atkārtošanos nākotnē. Aicinām visus vadītājus būt atbildīgiem, jo drošība uz ceļa ir visu mūsu rokās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas