Video: Ostapenko lūdz sarūpēt dzirkstošo ūdeniTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Ostapenko lūdz sarūpēt dzirkstošo ūdeni

Video skaties šeit

WTA 1000 turnīrs Toronto

Toronto, Kanādā, turpinās "WTA 1000" turnīrs uz cietā seguma, un Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko jau trešo reizi pierāda savu spēku turnīra otrajā kārtā. Ar aizrautīgu sniegumu viņa spēja pieveikt spānieti Paulu Badosu, izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:6, 7:6(3), 6:2.

Aļonas Ostapenko izturība un burvība

Ostapenko parādīja ne tikai tehnisko meistarību un izturību, bet arī savu raksturu. Viņas spēja atgūties no zaudētā pirmā seta un nosargāt uzvaru divos nākamajos setos liecina par viņas spēku un apņēmību. Šādas cīņas nedod nekādas garantijas, taču Aļona pierādīja, ka ir gatava sacensties ar labākajām tenisistēm pasaulē.

Neparasts lūgums mača laikā

Taču ne tikai ar savu sniegumu Ostapenko iekaroja skatītāju sirdis. Kādā brīdī spēles laikā viņa pievērsās mača tiesnesim un lūdza sarūpēt dzirkstošo ūdeni no atpūtas telpas. Šis brīdis piesaistīja uzmanību un izsauca smaidu publika vidū, parādot, ka pat spraiga mača laikā var būt vietas burvībai un humora izjūtai.

Video skatāms WTA kanālā

Interesantais moments pēc mača ātri izplatījās sociālajos tīklos, un daudzi fani to novērtēja. Video, kurā redzams Ostapenko lūgums, tika publicēts WTA oficiālajā kanālā un ir pieejams plašākai publikai. Tas ir lielisks piemērs tam, kā sportā apvienojas nopietnība un cilvēcība. Turpināsim sekot līdzi Aļonas Ostapenko sniegumam Toronto un novēlēt viņai veiksmi nākamajos mačos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas