Video: Ostapenko pirmoreiz izmēģina boulinguTeniss — Jeļena Ostapenko
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Ostapenko pirmoreiz izmēģina boulingu

Video skaties šeit

Ostapenko jaunā pieredze boulingā

Līdz gaidījamajam "WTA 1000" turnīram Sinsinati, Latvijas tenisa zvaigzne Aļona Ostapenko nolēma izmēģināt kaut ko jaunu – boulingu. Šī pieredze ne tikai atvieglo spriedzi pirms sacensībām, bet arī sniedz iespēju sportistiem izklaidēties un atpūsties.

Video no boulinga piegādā prieku

Ostapenko dalījās ar video, kurā redzams, kā viņa uzsāk savu boulinga karjeru. Video ir piepildīts ar prieku un smiekliem, atklājot, cik svarīgi sportistiem ir atrast laiku, lai izklaidētos, iegūstot jaunu pieredzi ārpus viņu ierastā sporta laukuma.

Gaidāmā cīņa Cincinnati Open

Pirmoreiz izmēģinājusi boulingu, Ostapenko gatavojas gaidāmajam Sinsinati “WTA 1000” turnīram. Tas solās būt intensīvs un izaicinošs pasākums, tomēr šāda veida aktivitātes palīdzēs viņai sagatavoties gan fiziski, gan emocionāli, ļaujot atgūties pirms svarīgajiem mačiem.

Aļonas fanu atbalsts

Fani ir sajūsmā par Latvijas tenisa līderes jauno hobiju un aktīvi dalās ar savējiem iespaidiem sociālajos tīklos. "Mēs visi esam kopā!" – komentē fani, kuri atbalsta Ostapenko visos viņas sportiskajos centienos un priecājas, ka viņa nebaidās izmēģināt jaunas lietas. Aļonas Ostapenko boulinga pieredze ir apliecinājums tam, ka pat vislabākie sportisti var atļauties izklaidēties un atpūsties pirms izaicinājumiem, kas viņus gaida uz tenisa laukuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas