• 2024. gada 18. jūlijs 17:10
  • Delfi
  • 11

Video: Pasaulē slavenais skeitbordists Madars Apse izklaidē WRC braucējus

Video skaties šeit

Madars Apse izklaidē WRC braucējus ar savu skeitbordu prasmi

Ceturtdien Latvijā sākās pirmais FIA pasaules autorallija čempionāta posms, kurā starp viesiem bija arī pasaules slavenais latviešu skeitbordists Madars Apse. Apse ir ieguvis plašu popularitāti ar savu skeitborda prasmi un ir pazīstams arī ārpus skeitborda pasaulē.

Apse sniedz ierosinājumu braucējiem

Madars Apse izraisīja sajūsmu starp autorallija braucējiem, noskaidrojot, ka viņš vēlētos izveidot īpašu skeitborda traeku šajā posmā. Braucējiem tika dota iespēja izmēģināt šo unikālo pieredzi kopā ar Apse, kas papildināja šo autorallija posmu ar jaunu un aizraujošu elementu.

Apse dalās savā pieredzē

Madars Apse ne tikai izklaidēja WRC braucējus ar savu skeitborda prasmi, bet arī dalījās savā pieredzē un vēlmi piedalīties šādu pasākumu organizēšanā nākotnē. Viņa klātbūtne padarīja šo autorallija posmu vēl interesantāku un aizraujošāku ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem. Šis gadījums liecina par to, ka sportisti no dažādām disciplīnām var savstarpēji iedvesmot un papildināt, radot jaunus un aizraujošus sporta notikumus. Madars Apse ar savu piedalīšanos autorallija posmā ir atvēris jaunas iespējas un inspirējis gan skeitborda, gan autorallija cienītājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas