• 2024. gada 16. septembris 15:32
  • JAUNS.LV
  • 5

VIDEO: policija Valmieras pusē fiksē automašīnu, kas brauc ar ātrumu 192 km/h

Video skaties šeit

Ātruma pārkāpums Valmieras pusē

Ceturtdien, 12. septembrī, Valsts policijas Vidzemes reģiona Rietumvidzemes iecirkņa Reaģēšanas nodaļas amatpersonas fiksēja ievērojamu ātruma pārkāpumu, kas notika Kocēnu pagastā, Valmieras novadā. Šis notikums rada bažas par ceļu satiksmes drošību un pieprasa sabiedrības uzmanību.

Fiksēts rekordliels ātrums

Automašīnas “Audi” vadītājs tika pieķerts, pārvietojoties pa autoceļu Inčukalns - Valmiera - Igaunijas robeža ar iespaidīgu ātrumu – 192 km/h. Tas ir vairāk nekā divreiz pārsniedz maksimāli atļauto ātrumu šajā ceļa posmā, kas ir 90 km/h. Šāds ātrums ir ne tikai likuma pārkāpums, bet arī nopietns apdraudējums citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Policija reaģē uz ātruma pārkāpumiem

Valsts policija aktīvi turpina uzraudzīt ceļu satiksmi un novērst ātruma pārkāpumus tiekot pieķertiem krāpniekiem, kuri nereti tiek pieķerti sadragājot ceļu drošību. Šādi gadījumi kalpo kā atgādinājums, ka ceļu satiksmes noteikumu neievērošana var radīt nopietnas sekas.

Sabiedrības apziņas veicināšana

Šis incidents rosina diskusijas par nepieciešamību paaugstināt sabiedrības apziņu par braukšanas ātruma drošību. Katram autovadītājam jāapzinās savas atbildības, lai nekaitētu ne tikai sev, bet arī citiem uz ceļa. Policija aicina visus autovadītājus būt uzmanīgiem un ievērot ceļu satiksmes noteikumus, lai nodrošinātu drošu braukšanu visiem.

Ieteikumi autovadītājiem

Tiem, kas bieži lieto ceļu Inčukalns - Valmiera - Igaunijas robeža, policija iesaka pievērst uzmanību ātruma ierobežojumiem un apzināties, ka katrs ātruma pārsniegums var novest pie bīstamām situācijām uz ceļa. Drošība ir mūsu visu rokās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas