Video: Policija Vidzemē pieķer "Porsche" vadītāju, traucamies ar 176 km/hKriminālziņas/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 30. jūlijs 13:41
  • Delfi
  • 11

Video: Policija Vidzemē pieķer "Porsche" vadītāju, traucamies ar 176 km/h

Video skaties šeit

Trakulīgais ātrums Vidzemē

Sestdien, 27. jūlijā, ap pulksten 13.03, Valsts policijas Vidzemes reģiona Rietumvidzemes iecirkņa reaģēšanas nodaļa uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža pieķēra steidzīgu autovadītāju, kurš pārvietojās ar iespaidīgu ātrumu 176 km/h. Šāds ātrums ir par 86 km/h pārsniedz atļauto ātrumu, kas šajā ceļa posmā ir 90 km/h.

Porsche Cayman: luksusa auto nebūtu jānokrīt

Vadītājs izvēlējies braukt ar jaudīgo "Porsche Cayman", kas ir pazīstams ar savu sportisko sniegumu un izcilu ātrumu. Tomēr, tā vietā lai izbaudītu šo luksusa automašīnu droši un atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem, autovadītājs izrādījis neievērošanu attiecībā uz ceļu drošību, apdraudot ne tikai sevi, bet arī citus satiksmes dalībniekus.

Policijas reakcija un sekas

Valsts policijas darbinieki, reaģējot uz šādu bīstamu situāciju, ir veikuši nepieciešamos pasākumus, lai fiksētu šo pārkāpumu un apturētu automašīnu. Kandidāta rīcība liecina par nopietnu tiesību normu pārkāpšanu, un, visticamāk, autovadītājam nāksies saskarties ar atbilstošu soda sankciju, tostarp lielām naudas sodā un iespējamu autovadīšanas tiesību atņemšanu.

Apzīmējums par ātrumu un ceļu drošību

Šis incidents ir atgādinājums par to, cik būtiski ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus, lai nodrošinātu visu ceļu lietotāju drošību. Policija aicina visus autovadītājus būt atbildīgiem, apdomājot savas rīcības sekas un ievērojot ātruma ierobežojumus. Nedrīkst aizmirst, ka nekad nav vērts riskēt ar savām dzīvībām un citu drošību, izjūtot braukšanas priekus ceļu satiksmē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas