• 2024. gada 21. jūnijs 20:00
  • Delfi
  • 12

Video: Porziņģis ar Latvijas karogu un čempionu jostu – Bostonā simtiem tūkstoši sveic NBA čempionus

Video skaties šeit

Simtiem tūkstoši fanu sveic NBA čempionus Bostonā

Simtiem tūkstoši fanu piektdien pa dienu pēc vietējā laika piepildīja Bostonas ielas, kur Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu parādē devās "Celtics" un arī pirmais NBA čempions Baltijā – Kristaps Porziņģis.

Porziņģis lepni nes Latvijas karogu un čempionu jostu

Kristaps Porziņģis, bijušais "New York Knicks" spēlētājs, kurš tagad ir iegādāts Čikāgas "Bulls", tika redzēts nēsājot Latvijas karogu un NBA čempionu jostu. Viņš smaidīja un veselīja fanus, kuri bija pulcējušies, lai apsveiktu viņa bijušos biedrus un atbalstītu viņu triumfu.

Čempionu parāde lielākā Bostonas pilsētas ielā

Čempionu parāde notika lielākajā Bostonas pilsētas ielā, kur bija iespējams svinēt "Celtics" uzvaru un atbalstīt Porziņģi. Teju katra stūra bija piepildīta ar priecīgiem faniem, kuri vēlējās dalīties šajā svētku mirklī un svinēt kopā ar savu iecienīto basketbola komandu un spēlētāju.

Porziņģa klātbūtne uzrunā Latvijas basketbola faniem

Kristaps Porziņģis ar savu klātbūtni un atbalstu uzrunāja arī Latvijas basketbola faniem, kuri sekot mūsu basketbolistam visā pasaulē. Viņš bija lepns nēsāt Latvijas karogu un parādīt savu atbalstu Latvijas sportam, kā arī svinēt kopā ar "Celtics" par uzvaru NBA finālā. Visbeidzot, šī bija neaizmirstama diena visiem Bostonas iedzīvotājiem un NBA faniem, kuri varēja redzēt savus iecienītos spēlētājus un klubus parādē, kā arī sajust šo neaprakstāmo eiforiju un uzvaras sajūtu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas