Video: Rosels divos incidentos zaudē cerību uz WRC2 titulu, uzvaru izcīna GrjazinsMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Rosels divos incidentos zaudē cerību uz WRC2 titulu, uzvaru izcīna Grjazins

Video skaties šeit

Centralēropas posms un WRC2 ieskaites cīņas

Nedēļas nogalē Centrālajā Eiropā norisinājās vēl viens aizraujošs rallija posms, kurā dalībnieki sacentās ne tikai par uzvaru, bet arī punktiem pasaules rallija čempionāta WRC2 klasē. Šī ir sezona, kas solīja sīvu sacensību, tomēr tās noslēgums izrādījās dramatisks vairākiem sportistiem.

Grjazina uzvara un cerību zudums

Pārliecinošu uzvaru šajā posmā guva Nikolajs Grjazins, kurš, lai gan bija zaudējis cerības uz titulu, demonstrēja izcilu braukšanu un pārsteidzošu precizitāti. Grjazina sniegums apliecināja, ka pat tad, ja titula izcīnīšana nav iespējama, konkurence un vēlme uzvarēt joprojām ir dzīvotspējīgas.

Rosels piedzīvo divus incidentus

Savukārt Johans Rosels, kurš bija viens no titula pretendētājiem, sacensību laikā piedzīvoja divus incidentus, kas būtiski ietekmēja viņa sniegumu. Šie negadījumi ne tikai samazināja viņa izredzes uz uzvaru, bet arī padarīja to par skaidru, ka cerības uz WRC2 titulu ir izsīkušas. Rosela izslidēšana un neparedzēti ceļa apstākļi kļuva par izšķirošu faktoru viņa šīs sezonas gaitā.

Kajetanoviča neveiksme un pjedestāla izslīdēšana

Papildus Rosela liktenim, ir vērts pieminēt arī Kajetanu Kajetanoviču, kurš sacensību laikā piedzīvoja pamatīgu neveiksmi, kas izmaksāja viņam vietu uz pjedestāla. Šāda veida incidenti atgādina, cik neparedzams ir rallija sporta veids, kur pat nelieli kļūdiņas var izsist no sliedēm pat vislabākos braucējus. Šī posma rezultāti liecina, ka WRC2 čempionāts kļūst arvien spraigāks, un katrs posms tiks gaidīts ar lielu interesi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas