Video: „Rubene“ līgas jaunpienācējus nesaudzēFlorbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: „Rubene“ līgas jaunpienācējus nesaudzē

Video skaties šeit

Uzvara ELVI florbola līgā

Kocēnu „Rubene“ turpina demonstrēt lieliskus rezultātus ELVI florbola līgā, šoreiz pārliecinoši pārspējot FK „Kurši“ ar iespaidīgu 9:1. Šis mačs notika Kocēnu sporta hallē, un tas apliecināja „Rubene“ līgas jaunpienācēju spēkos un ambīcijās.

Rezultatīvākie spēlētāji

Uzvarētāju rindās izcēlās divi rezultatīvākie spēlētāji – Matīss Celms un Dāvis Zēmelis, kuri katrs guva trīs punktus. Matīss spēja iemest divus vārtus un pievienot vienu piespēli, kamēr Dāvis sagatavoja divas piespēles un apstiprināja savu klātbūtni uz vārtu stieņa ar vienu gūto vārtu. Viņu izcili sniegumi palīdzēja „Rubenei“ gūt vieglu uzvaru.

Kurši piedzīvo smagu zaudējumu

FK „Kurši“ šajā mačā izskatījās vājš pretinieks, nespējot pretendēt uz uzvaru. Vienīgos vārtus zaudētāju labā guva Patriks Bliska, taču tas nelīdzēja mazināt komandas sakāvi. „Rubene“ demonstrēja ne tikai augstu spēles kvalitāti, bet arī izcilu komandas saliedētību.

Skatītāju atbalsts

Mača laikā skatītāji aktīvi atbalstīja Kocēnu komandu, radot izcili emocionālu atmosfēru. „Rubene“ cīņas garša un skatītāju entuziasms noteikti palīdzēja komandai izcīnīt šo pārliecinošo uzvaru. Florbola fani ir pārliecināti, ka šī komanda būs jānovēro visas sezonas garumā.

Nākamie izaicinājumi

Nākamajā spēlē „Rubenei“ būs jāseko līdzi, lai uzturētu savus panākumus. Ņemot vērā šīs uzvaras impulsu, komanda noteikti būs motivēta turpināt cīņu, lai sasniegtu augstākos mērķus sezonā. Izaicinājumi būs, bet „Rubene“ ir pierādījusi, ka ir gatava sacensties ar labākajām komandām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas