Video: Samoilova tiek pie Latvijas lielā karoga

Video skaties šeit

Olimpisko spēļu atklāšana Parīzē

Šovakar, lietainos laika apstākļos, Parīzē notiek ilgi gaidītā olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija. Šī ir pirmā reize, kad vasaras olimpiskās spēles notiek francūžiem, un pasākums solās būt iespaidīgs, neskatoties uz laika apstākļiem.

Latvijas karoga nesēji

Latvijas slavenais karogs šovakar tika nesās ar lielu lepnumu, ko pārstāvēja divi izcili sportisti - pludmales volejboliste Tīna Graudiņa un 3x3 basketbolists Nauris Miezis. Šie sportisti ir ne tikai sava sporta veida zvaigznes, bet arī Latvijas sporta simboli, kuri godam pārstāv mūsu valsti starptautiskajās sacensībās.

Anastasija Samoilova pie lielā karoga

Kāds nozīmīgs brīdis notika, kad pie lielā Latvijas karoga pievienojās arī pludmales volejboliste Anastasija Samoilova. Viņas klātbūtne pie karoga simbolizē Latvijas komandas vienotību un cīņas garu, ko visi sportisti nes sev līdzi šajā svinīgajā pasākumā.

Video no pasākuma

Pasākuma laikā Anastasija Samoilova dalījās ar saviem faniem video, kurā viņa parādās pie Latvijas lielā karoga. Šis video, ko var aplūkot Instagram kontā @samoilova_a, ļauj faniem just līdzi un dalīties svinīgajā atmosfērā, kas valda Parīzē šovakar. Uzmanības centrā ir ne tikai sportiskie sasniegumi, bet arī Latvijas sportistu komandas gars un lepnums, ko viņi nes sev līdzi uz pasaules skatuves.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas