Video: Sesks pēc piedzīvotajām problēmām nespēj paša spēkiem atgriezties servisa parkā Citi/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 27. septembris 20:44
  • Delfi
  • 7

Video: Sesks pēc piedzīvotajām problēmām nespēj paša spēkiem atgriezties servisa parkā

Video skaties šeit

Rallija pilotu grūtības Čīlē

Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Renāru Franci piedzīvoja sarežģītu situāciju pasaules rallija čempionāta (WRC) sacensībās Čīlē. Trešajā ātrumposmā viņi saskārās ar nopietnām problēmām, kad pārsistās divas riepas ievērojami apgrūtināja viņu iespējas turpināt sacensības.

Pašu spēku izaicinājumi

Lai gan komanda pilnībā ieguldīja savu potenciālu, viņi diemžēl nespēja atgriezties servisa parkā, lai tiktu pie nepieciešamā atbalsta. Situācija kļuva kritiska, jo bez mehāniķu palīdzības viņi nevarēja sagatavot automobili turpmākai dalībai sacensībās.

Sacensību pārtraukšana

Diemžēl, ņemot vērā radušos situāciju, Sesks un Francs bija spiesti izlaist trīs atlikušos ātrumposmus pirmās dienas sacensībās. Šādi pārtraukumi ir ne tikai fiziski izsmeļoši, bet arī emocionāli smagi, ņemot vērā izdoto laiku un pūles, kas veltītas sacensībām.

Skati nākotnē

Lai gan Mārtiņš Sesks šobrīd saskaras ar izaicinājumiem, viņš un viņa komanda noteikti meklēs risinājumus, lai pārvarētu šos šķēršļus un turpinātu aizraujošo rallija sezonu. Fani un atbalstītāji gaida labas ziņas no Mārtiņa, jo viņa talants un apņēmība ir apliecināts visos iepriekšējos sacensību posmos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas