Video: Usiks ģērbies kā slepkava lūdz Fjūrijam parakstīt iepriekšējās cīņas foto3. puslaiks
Foto un virsraksts: Delfi

Video: Usiks ģērbies kā slepkava lūdz Fjūrijam parakstīt iepriekšējās cīņas foto

Video skaties šeit
Vairāk foto skaties šeit

Preses konference Saūda Arābijā

Pirms gaidāmās revanša cīņas starp Ukrainas bokseru Oleksandru Usiku un britu Taisonu Fjūriju saulainajā Saūda Arābijā norisinājās preses konference. Šī notikuma laikā tika piedāvātas ne tikai oficiālas sarunas, bet arī aizraujošas un šova cienīgas epizodes, kas liks par sevi manīt boksa fanu vidū.

Šokējošs tēls no Usika

Pēc preses konferences publicētajā video redzams, ka Usiks bija ģērbies kā slepkava, kas radījis daudz putru fanu un mediju vidū. Šāds izskats ir ne tikai pārsteigums, bet arī stratēģiska psiholoģiska spēle, ko bokseris izmanto, lai saviem pretiniekiem radītu papildu spiedienu.

Izsistība Fjūrijam parakstīšanai

Video laikā Usiks skaļi un pārliecināti lūdza Fjūrijam parakstīt iepriekšējās cīņas foto, kas noteikti ir simbolisks žests. Šis aicinājums varētu liecināt par viņa vēlmi atcerēties savas uzvaras un uzsvērt viņa spējas uzring paraudzes ar pasaules čempiona tituliem.

Fanu reakcijas un gaidas

Šis notikums jau tagad ir izsaucis plašu rezonansi sociālajos tīklos, kur fani dalās savās domās par Usika neparasto izskatu un viņa drosmīgo rīcību. Daudzi uzskata, ka šāda pieeja varētu būt izšķiroša drīzumā gaidāmajā cīņā, kas solās būt viens no gaidītākajiem gada boksa notikumiem. Hārdkora fani, kā arī boksa eksperti uzskata, ka Usika psiholoģiskais spēles plāns ir drosmīgs solis, kas varētu izsist Fjūriju no viņa komforta zonas un radīt papildu spiedienu pirms cīņas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas