• 2024. gada 18. jūlijs 09:58
  • Delfi
  • 35

Video: WRC līderis Nevils "iemēģina" Latvijas egles

Video skaties šeit

WRC līderis Nevils "iemēģina" Latvijas egles

Pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas kopvērtējuma līderis Tjerī Nevils ceturtdien, 18. jūlijā, Latvijas posma iesildošajā "shakedown" ātrumposmā gandrīz avarēja, "izbaudot" Latvijas koku zarus.

Nevils "iemēģina" Latvijas egles

Nevils, kurš šobrīd pārstāv Citroen komandu, bija ļoti tuvu tam, lai saskartos ar koku ātrumposmā. Video materiālos redzams, kā pilnībā kontroli pār automašīnu zaudējis pilotēšanas brīdī, bet viņam izdosies izvairīties no avarijas.

Nevils saglabā līdera pozīciju

Lai arī šis negadījums varēja beigties daudz ļaunāk, Nevils tomēr spēja saglabāt līdera pozīciju un turpināt sacīkstes. Viņš jau ir pierādījis sevi kā vienu no spēcīgākajiem WRC pilotiem, un šis incident tikai pierāda viņa veiklību un reakcijas ātrumu.

Latvijas posms pārsteidz ar savu sarežģītību

Latvijas rallija posms ir zināms ar savu sarežģīto un tehnisko īpašību, kas padara to par izaicinājumu pat pieredzējušiem rallija pilotiem. Nevils "iemēģina" Latvijas egles varētu būt tikai viens no daudzajiem piedzīvojumiem, ar kādiem piloti saskarsies šajā posmā. Ar visu sacīkstju norises varēsiet sekot līdzi šajā brīdinā, kad Latvijā norisināsies Pasaules rallija čempionāta posms.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas