• 2024. gada 2. aprīlis 16:04
  • TV3
  • 15

Vienkāršais plūmju pīrāgs ar sarkanvīnu

Šefpavārs Māris Jansons un dziedošā aktrise Karīna Tatarinova gatavo vienkāršo plūmju pīragu ar sarkanvīnu

Šefpavārs Māris Jansons nesen sadarbojās ar dziedošo aktrisi Karīnu Tatarinovu, lai kopā pagatavotu gardu plūmju pīragu ar sarkanvīnu. Viņi šo pasākumu izmantoja kā iespēju izrādīt savas virtuves prasmes un radīt garšīgu ēdienu, ko var izbaudīt visi.

Šefa gatavotie ēdieni

Šefs Māris Jansons sāka pasākumu ar kuskusa salātiem, kas bija kombinēti ar svaigiem dārzeņiem un mīdījumiem. Tā bija viegli sagatavojama un veselīga uzkoda, kas iepriecināja visus klātesošos. Otrajā kārtā ēdienkartē bija laša čaudele, kas bija izcila izvēle galvenajam ēdienam. Šefa īpaši izstrādātā čaudere noteikti ieciena visi, kas šo ēdienu nobaudīja.

Dziedošās aktrises Karīnas greznie deserti

Karīna Tatarinova savukārt bija atbildīga par desertu - melno plūmju kūku ar sarkanvīnu. Šis saldais ēdiens bija lielisks noslēgums vakara maltītei, kas iepriecināja visus gardēžus ar savu sulīgumu un saldu garšu. Karīna veiksmīgi parādīja savu talantu ne tikai skatuves mākslās, bet arī virtuvē, radot šo īpašo kūku, kas noteikti palika visiem atmiņā uz ilgu laiku. Šis pasākums bija lieliska iespēja cilvēkiem pavadīt laiku kopā, baudot gardus ēdienus, un vēlreiz apliecināja, ka laba ēdiena baudīšana ir viena no dzīves lielākajām priekšām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas