Vilcāns pēc punktiem zaudē pirmā desmitnieka bokserim Jardam (VIDEO)Sports
Foto un virsraksts: VS
  • vakar 20:41
  • VS
  • 3

Vilcāns pēc punktiem zaudē pirmā desmitnieka bokserim Jardam (VIDEO)

Video skaties šeit

Neaizmirstams duelis Londonā

Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns sestdien Londonā piedzīvoja sirdi plosošu zaudējumu pret britu bokseri Entoniju Jardu, kurš pussmagajā svarā ieņem vietu pasaules pirmā desmitnieka rangā. Cīņa, kas norisinājās O2 arēnā, bija Vilcāna pirmais mēģinājums cīnīties pret šāda līmeņa pretinieku.

Grūtības jau pirmajā raundā

Jau pirmajā raundā Vilcāns piedzīvoja grūtas sekas, kad pēc Jardam sekojoša sitiena nonāca uz ringa grīdas. Tomēr latvietis pierādīja savu izturību, izturēdams nokdaunu un turpinot cīņu visus desmit raundus, cīnoties līdz galam un saglabājot cerību uz atspēriena iespēju.

Oficiālā rezultāta nelabvēlīgā iznākums

Cīņas beigās tiesneši piešķīra uzvaru Entonijam Jardam ar rezultātu 98:92. Šis ir nopietns zaudējums Vilcānam, tomēr tas liecina par viņa apņēmību un spēju stāties pretī pasaules labākajiem bokseriem.

Vilcāna karjeras konteksts

Ralfs Vilcāns, kuram ir 30 gadi, pirms šīs cīņas bija aizvadījis 18 profesionālās cīņas, izcīnot 17 uzvaras, no kurām 7 ar nokautu. Viņam, neskatoties uz zaudējumu, joprojām ir liela perspektīva, un šī pieredze noteikti palīdzēs viņam turpmākajos karjeras posmos.

Jarda pieredze un nākotnes iespējas

Entonijs Jards, kurš ir 33 gadus vecs, uzskata šo uzvaru par savu 26. uzvaru profesionālajā boksā, no kurām 24 tika gūtas ar nokautu. Viņa plašā pieredze un prasmes turpmāk varētu dot viņam iespēju sacensties par pasaules čempiona titulu.

Secinājumi

Lai gan Ralfs Vilcāns šoreiz iznākumus nedabūja sev labvēlīgu, viņa izturība un apņēmība sola labvēlīgākas nākotnes perspektīvas. Latvijas boksa sabiedrība ar nepacietību gaida Vilcāna nākamos izaicinājumus un cer uz viņa attīstību karjerā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas