"Viņa bija kā gaismas stars visiem". Tukumā skumst par mūžībā aizgājušo bijušo Tukuma muzeja vadītāju un skolotājuReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 20:40
  • NRA
  • 3

"Viņa bija kā gaismas stars visiem". Tukumā skumst par mūžībā aizgājušo bijušo Tukuma muzeja vadītāju un skolotāju

Skumjas Tukuma sabiedrībā

Tukuma pilsēta ir vienojusies sērošanas sajūtā pēc mūžībā aizgājušās Aijas Miezītes, bijušās Tukuma muzeja vadītājas un mīļotās skolotājas. Viņas pēkšņā aiziešana ir atstājusi dziļas pēdas gan muzeja darbinieku, gan skolēnu sirdīs, kuri viņu pazina kā gaismas staru un iedvesmotāju.

Aija Miezīte – sabiedriskā darbiniece ar sirdi

Aija Miezīte bija ne tikai skola un muzeja darbiniece, bet arī aktīva sabiedrisko aktivitāšu dalībniece, kas vienmēr cīnījās par kultūras un izglītības attīstību Tukumā. Viņas apņēmība un entuziasms iedvesmoja daudzas paaudzes, un viņa vienmēr atrada laiku, lai dalītos ar zināšanām un pieredzi.

Atmiņas par Aiju Miezīti

Tukuma muzejs un Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzija ir kopīgi publicējuši sēru vēsti, atceroties Aijas devumu un ietekmi uz sabiedrību. “Viņa bija kā gaismas stars visiem,” rakstīts paziņojumā, paužot, cik liela loma Aijai bija vietējās kultūras un izglītības jomā. Daudzi bijušie skolēni un kolēģi dalījās atmiņās par viņas pacietību un mīlestību pret darbu.

Godināšanas un atmiņas pasākums

Tukuma pilsēta plāno organizēt piemiņas pasākumu, lai godinātu Aijas Miezītes ieguldījumu. Šo pasākumu laikā visi interesenti aicināti sanākt kopā, lai atcerētos un svinētu viņas dzīvi, kas bija piepildīta ar mīlestību, gaismu un apņēmību. Šis brīdis ļaus sabiedrībai izteikt pateicību par viņas veikumu un atcerēties viņas iedvesmojošās mācības. Aija Miezīte paliks atmiņā kā nevienlīdzīga personība, kas mācīja ne tikai mācību priekšmetus, bet arī dzīvi, un tās mantojums turpinās dzīvot Tukuma sirdīs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas