• 2024. gada 29. augusts 12:26
  • Delfi
  • 6

"Viņš mēģināja tikt tam pāri" – Irbe stāsta par Šilova savainojumu

Artūra Šilova centieni un savainojums

Vārtsargs Artūrs Šilovs izrādīja apbrīnojamu apņēmību, cenšoties tikt pāri savam savainojumam un sagatavoties Latvijas hokeja izlases dalībai olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Viņš darīja visu iespējamo, lai atgūtos, tomēr, ņemot vērā apstākļus, bija nepieciešams pieņemt grūtu lēmumu.

Trenera viedoklis par situāciju

Latvijas hokeja izlases vārtsargu treneris Artūrs Irbe norādīja, ka tika pieņemts lēmums nerisināt riskus saistībā ar Šilova tuvāko nākotni. Irbe uzsvēra, ka sezonas sākums ir svarīgs, un nevarēja atļauties apdraudēt Šilova veselību, kas varētu novest pie ilgstošāka izkrišanas no hokeja laukumā.

Komandas komanda un citi vārtsargi

Šajā lēmumā Irbe izteica pilnīgu pārliecību par pārējiem vārtsargiem, kas pārstāvēs Latvijas izlasi gaidāmajās spēlēs. Treneris ir apmierināts ar komandas sagatavotību un ir pārliecināts, ka atlikušais vārtsargu korpuss ir pietiekami spējīgs, lai cīnītos par kvalifikāciju uz olimpiskajām spēlēm.

Kopsavilkums un nākotnes perspektīvas

Artūra Šilova savainojums ir nepatīkams incidents, taču tas ir bijis nepieciešams solis, lai pasargātu viņa nākotni kā profesionāla hokejista. Sirds un dvēselei, kas tika ieguldīta šajos centienos, ir svarīgi, ka Latvijas izlase spēj turpināt cīņu par olimpisko ceļazīmi, izmantojot visus pieejamos resursus un talantus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas