Vīriešu U19 izlases kandidātiem divu dienu treniņnometne TalsosFlorbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vīriešu U19 izlases kandidātiem divu dienu treniņnometne Talsos

Treniņnometnes datumi un atrašanās vieta

22. un 23. oktobrī Talsos norisināsies Latvijas vīriešu U19 florbola izlases kandidātu treniņnometne. Šis pasākums ir svarīgs solis nākotnes izlasēm, nodrošinot jauno spēlētāju sagatavošanu un izaugsmi.

Treneru loma un izlases komanda

Valstsvienības galvenais treneris Artis Raitums ir uzaicinājis 42 florbolistus no trīspadsmit vietējiem klubiem. Šī treniņnometne ir izdevība spēlētājiem pierādīt sevi un cīnīties par vietu valstsvienībā.

Kandidātu sastāvs

Kandidātu vidū ir četri vārtsargi un 38 laukuma spēlētāji. Šāds līdzsvars komandā ļauj treneriem rūpīgi izvērtēt katra spēlētāja prasmes un potenciālu, lai izveidotu spēcīgu komandu, kas varētu pārstāvēt Latviju starptautiskajos turnīros.

Gaidāmie izaicinājumi

Treniņnometne nereti ir saistīta ar intensīvu sagatavošanās procesu, kurā spēlētājiem būs jāstrādā pie savām prasmēm un taktikas. Raitums uzsver gatavību strādāt komandā, kas ir būtiski, lai sekmīgi spēlētu nākotnes sacensībās.

Noslēgums

Treniņnometne Talsos ir lieliska iespēja jaunajiem florbolistiem gūt vērtīgu pieredzi un izrādīt savas spējas. Tas ir tikai sākums viņu ceļojumam uz potenciālu dalību nacionālajā izlasē. Fans un atbalstītāji ar nepacietību gaida nākamos soļus šajos jauniešu talantu attīstībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas