• 2024. gada 16. aprīlis 12:05
  • NRA
  • 15

Visai Eiropai ir jājūt tas, cik patiesībā spēcīgs ir Latvijas mugurkauls un mūsu cilvēki!

Intervija ar Viktoru Valaini

Eiropas Komisijas komisāra amata kandidāts Viktors Valainis nesen sniedza interviju, kurā pievērsa uzmanību Latvijas spēcīgajam mugurkaulam un mūsu cilvēku talantam. Viņš uzsvēra, cik svarīgi ir izprast un novērtēt Latvijas potenciālu un tā ieguldījumu Eiropas Savienībā.

Latvijas mugurkauls - ekonomiskā izaugsme

Valainis norādīja, ka Latvija ir izcils piemērs tam, kā maza valsts var būt veiksmīga un inovatīva. Mūsu spēcīgais ekonomiskais attīstības ceļš ir iedvesmojošs un var kalpot par labu paradigmu citām Eiropas valstīm.

Mūsu cilvēku talants un darba spēks

Viktor Valainis arī pauda lielu cieņu Latvijas cilvēku darba spēkam un talantam. Viņš uzsvēra, ka Latvijas izglītības sistēma ir veicinājusi augsti kvalificētu darbaspēku, kas spēj konkurēt ar citu Eiropas valstu speciālistiem.

Latvija Eiropas Savienībā

Intervijā Valainis aicināja visu Eiropas Savienības valstu pārstāvjus novērtēt Latvijas potenciālu un lomu ES. Viņš uzsvēra, ka mēs esam spēcīgs partneris Eiropas arēnā un varam sniegt ievērojamu ieguldījumu kopējās Eiropas attīstībā. Tādējādi, Valainis aicina visai Eiropai jūt, cik patiesībā spēcīgs ir Latvijas mugurkauls un mūsu cilvēki. Aicinām atbalstīt un novērtēt Latvijas ieguldījumu Eiropas attīstībā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas