Visockis-Rubenis par ''Liepājas'' mērķiem, komplektāciju, ārzemju piedāvājumiem

Sezona sākas jau piektdienā

Jau šajā piektdienā, 2024./2025. gada Latvijas-Igaunijas basketbola līga sāks savu sezonu, un pirmā spēle paredzēta Liepājas komandai, kas viesosies Valmierā. Šis ir nozīmīgs brīdis gan komandai, gan līdzjutējiem, jo gaidāmas lieliskas emocijas un sīvas cīņas laukumā.

Kluba mērķi un ambīcijas

Artūrs Visockis-Rubenis, Liepājas basketbola komandas galvenais stratēģis, uzsvēra, ka šogad kluba mērķi ir ļoti augsti. "Mūsu mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs un cīnīties par augstākām vietām līgā," atklāja Visockis-Rubenis. Viņš uzsvēra, ka komanda ir apņēmības pilna pierādīt savu spēju konkurēt ar labākajām komandām reģionā.

Komplektācija un spēlētāju atlase

Komandas komplektācija ir bijusi rūpīga un pārdomāta. "Mēs esam piesaistījuši spēlētājus, kuri atbilst mūsu filozofijai un komandas stilam," norādīja Visockis-Rubenis. Daži jauni talanti, kas pievienojušies, ir īpaši izcelti, jo viņi spēj nest jaunas idejas un enerģiju laukumā.

Ārzemju piedāvājumi un ASV studentu čempionāts

Arī jautājums par ārzemju piedāvājumiem ir aktuāls. Visockis-Rubenis atklāja, ka saņēmis vairākus uzaicinājumus no ārzemju klubiem, tomēr viņš uzsvēra, ka šādās situācijās ir svarīgi prioritizēt komandas intereses un attīstību. "Vēlos, lai mūsu jaunie spēlētāji paliek un attīstās šeit, Latvijā," viņš piebilda, attiecībā uz ASV studentu čempionāta vilinājumu.

Keila situācija un komandai būtiskie jautājumi

Runājot par apvienotās līgas pastarīti – "Keila", Visockis-Rubenis pauda, ka šī komanda sastopas ar izaicinājumiem, taču viņš ir pārliecināts, ka konkurence būs sīva. "Mums ir jābūt gataviem jebkādiem pārsteigumiem un izaicinājumiem, jo katra komanda cenšas sevi pierādīt," viņš piebilda. Gaidāmā sezona solās būt interesanta gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem, un Liepājas komanda ir gatava uzņemties izaicinājumu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas