• 2024. gada 16. septembris 08:08
  • Diena
  • 5

Visu nedēļu gaidāms sauss laiks

Laikapstākļu prognoze

Šonedēļ Latvijā būs novērojams liels anticiklons, kas būtiski ietekmēs laikapstākļus visā valstī. Sinoptiķi prognozē, ka gaisa spiediena paaugstināšanās radīs sausumu un skaidru debesis, tādējādi iedzīvotāji varēs baudīt līdz šim neierasti labu laiku.

Nokrišņu trūkums

Līdz ar anticiklona iestāšanos, nevienā Latvijas reģionā nav gaidāmi nokrišņi. Tas nozīmē, ka iedzīvotāji varēs plānot aktīvās atpūtas pasākumus, netraucēti baudīt dabu un lielāko daļu laika pavadīt ārā, bez raizēm par lietus vai sniega iestāšanos.

Temperatūras tendences

Gaisa temperatūra šonedēļ saglabāsies salīdzinoši stabila. Dienas laikā gaiss sasniegs patiešām patīkamas vērtības, ļaujot izmēģināt Jūsu iecienītās sporta aktivitātes vai vienkārši pavadīt laiku dabā. Naktīs, protams, temperatūra var nedaudz pazemināties, tādēļ ieteicams sagatavoties ar siltākiem apģērbiem.

Atskatoties uz pagātnes laika apstākļiem

Salīdzinot ar iepriekšējām nedēļām, kad laika apstākļi ir bijuši mainīgi un bieži vien mitri, šī nedēļa solās būt īsts prieka brīdis gan dārzkopjiem, gan dabas mīļotājiem. Tam sekojošās patīkamās dienas var būt labs atspēriens pret ieilgušo lietaino sezonu.

Noslēgumā

Šonedēļ Latvijā gaidāms sauss laiks, kas ir vienreizēja iespēja izbaudīt dabu un pavadīt laiku ārā, kamēr mums tiek dāvāts labs laiks. Neaizmirstiet izplānot savas aktivitātes un izmantot šo priekšrocību pilnā mērā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas