Vītoliņš: "Mums ir pāris dienas, lai visus savestu kārtībā"

Latvijas hokeja izlase turpina ceļu uz olimpiskajām spēlēm

Latvijas hokeja izlase ar pārliecinošu uzvaru 5:1 pār Ukrainu turpina savu ceļu uz 2026. gada olimpiskajām spēlēm. Šī uzvara ir būtisks solis kvalifikācijas turnīra ietvaros, un komanda demonstrēja apņēmību un spēku, kas nepieciešams, lai sasniegtu savus mērķus.

Vītoliņš par komandas stāvokli un savainotajiem

Pēc spēles galvenais treneris Harijs Vītoliņš preses konferencē pauda optimismu, tomēr atzīmēja, ka komandā pastāv zināmas problēmas ar savainotajiem hokejistiem. “Mums ir pāris dienas, lai visus savestu kārtībā,” sacīja Vītoliņš, norādot uz nepieciešamību rūpēties par veselību un gatavību turpmākajām spēlēm.

Izpildījuma ziņā labāka uzvara pret Slovēniju

Vītoliņš arī atzīmēja, ka, viņaprāt, uzvara pret Slovēniju bija izpildījuma ziņā labāka nekā spēle pret Ukraina. “Mēs redzam, kur varam uzlaboties, un mēs esam apņēmušies to darīt,” viņš piebilda, uzsverot, ka katra spēle ir mācība un iespēja progresēt.

Skats uz nākamajām spēlēm

Ar katru spēli Latvijas hokeja izlase kļūst spēcīgāka un apņēmīgāka. Nākamās cīņas būs izšķirošas, lai nodrošinātu ceļa turpināšanu uz olimpiskajām spēlēm. Vītoliņš un viņa komanda ir gatavi pieņemt šo izaicinājumu un cīnīties par saviem sapņiem. “Mēs esam apņēmību pilni un gatavi darīt visu, lai sasniegtu mūsu mērķus,” noslēdza treneris.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas