• 2024. gada 11. septembris 10:42
  • TV3
  • 7

Vladislavam par godu Preiļos sarīkota vētraina ballīte

Vladislavs Afanasjevs un izsistā sirds

Preiļu iedzīvotāji ir priecīgi par savu novadnieku Vladislavu Afanasjevu, kurš piedalījās populārajā šovā “Karsti. Krēta”. Drosmīgais jaunietis pieteicās mīlas spēlei, kad tā jau bija iesākusies, izceļoties kā viens no kvēlākajiem faniem. Viņa sirds īpašā izvēle bija Madonas Laura, ar kuru diemžēl neveicās. Neskatoties uz to, ka Vladislavam neizdevās iekarot Lauras sirdi, viņš atgriezās mājās kā zvaigzne.

Greznas dzīres Preiļos

Lai godinātu Vladislavu un viņa drosmi, Preiļos tika sarīkota grezna ballīte. Pasākums pulcēja daudzus iedzīvotājus, kuri vēlējās izteikt atbalstu savam novadniekam un dalīties viņa pieredzē. Ballītē valdīja jautra atmosfēra – no dejām līdz garšīgs mielastam, visi jautri pavadīja laiku, svinot Vladislava dalību šovā un viņa izlēmību.

Preiļu iedzīvotāju atbalsts

Vladislavs, kurš atgriezās mājās, jūtot, ka ir saņēmis milzīgu atbalstu no saviem līdzbiedriem, norādīja uz svarīgumu būt pieejamam un drosmīgam sekojošo sapņu piepildījumā. Preiļu iedzīvotāji uzsvēra, cik liela nozīme ir stiprajai kopienas sajūtai, kas sekmē drosmīgu jauno cilvēku izpausmi un radošumu.

Nākotnes iespējas

Vladislava pieredze šovā "Karsti. Krēta" ir ne tikai ietekmējusi viņu pašu, bet arī pamudinājusi citus jauniešus aktīvi piedalīties pasākumos un izrādīt interesi par citām atklātajām iespējām, kas rodas vidē. Iegūstot popularitāti, Vladislavs varētu tikt aicināts arī uz citiem šoviem vai projektiem, pievēršot uzmanību ne tikai sev, bet arī Preiļu novadam kopumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas