VNĪ rīkos nomas tiesību izsoli līdz šim kluba "Depo" nomātajai ēkai VecrīgāKultūrvide/Nekustamais īpašums
Foto un virsraksts: Delfi

VNĪ rīkos nomas tiesību izsoli līdz šim kluba "Depo" nomātajai ēkai Vecrīgā

VNĪ izsludina nomas tiesību izsoli

Pēc Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) īpašuma Vaļņu ielā 32, kurā šobrīd savu darbību veic klubs "Depo", pārņemšanas Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) izsludinās nomas tiesību izsoli. Šī informācija tika apstiprināta VNĪ valdes locekļa Andra Vārnas paziņojumā.

Kas ir klubs "Depo"?

Klubs "Depo" ir viens no pazīstamākajiem kultūras un izklaides punktiem Rīgā, kas nodrošina plašu pasākumu klāstu, sākot no koncertiem un izstādēm līdz dažādām sabiedriskajām aktivitātēm. Kluba popularitāte ir saistīta ar tā unikālo atmosfēru un piedāvātajām iespējām radošiem cilvēkiem.

Plāni pēc izsoles

Izsole tiks organizēta, lai atrastu jaunu nākotnes nomnieku šīm telpām, kas ir svarīgas ne tikai no komerciālās, bet arī kultūras un sabiedriskās dzīves perspektīvas. VNĪ plāno nodrošināt, ka nomas tiesību izsole noritēs atklāti un caurskatāmi, tādējādi veicinot atbildīgu un ilgtspējīgu nākotnes izmantošanu.

Noslēgumā

Šī izsole rada jaunas iespējas gan potenciālajiem nomniekiem, gan Rīgas kultūras dzīvei kopumā. Daudzus interesē, kādas idejas un projekti varētu nākt klajā nākamajam nomniekam, kas pārņems šīs telpas no kluba "Depo". Laiks rādīs, kā uz šīm izmaiņām reaģēs gan vietējie iedzīvotāji, gan Rīgas viesi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas