WRC jautā: kuram bija labākie lēcieni miglainajā Čīles rallijā – Seskam, Tanakam, Pajari vai Nevilam?WRC Čīle
Foto un virsraksts: TV3
  • aizvakar 18:16
  • TV3
  • 2

WRC jautā: kuram bija labākie lēcieni miglainajā Čīles rallijā – Seskam, Tanakam, Pajari vai Nevilam?

Čīles rallija izaicinājumi

Šī gada WRC (Pasaules rallija čempionāts) sezonā Čīles rallijs izrādījās ne tikai izaicinošs, bet arī aizraujošs. Rallija dalībnieki tika sveicināti ar miglainiem un apgrūtinātiem ceļiem, kas lika sacīkšu automobiļiem cīnīties ar redzamību un saķeri. Šādos apstākļos lēcieni kļuva par izšķirošu faktoru, nosakot, kurš spēs izcelties.

Mārtiņš Sesks un Renārs Francis

Latvijas ekipāža Mārtiņš Sesks un Renārs Francis otrajā dienā piedzīvoja avāriju, kas liktenīgi ietekmēja viņu rezultātu. Pārvarējuši šos šķēršļus, viņi izdevās pabeigt ralliju, iekļūstot 20. pozīcijā. Neskatoties uz problēmām, Sesks demonstrēja apbrīnojamu braukšanu miglainajos apstākļos, kas liek jautāt: kā viņi salīdzinātos ar citiem pilotiem, kuru lēcieni šajā rallijā tika uzsvērti?

Labākie lēcieni – Seskam, Tanakam, Pajari vai Nevilam?

Apspriežot labākos lēcienus Čīles rallijā, uzmanība tika pievērsta tādiem braucējiem kā Ott Tanaks, Kalle Rovanpera, Pajari un arī pagājušā gada čempionam Elfynam Nevilam. Katram no viņiem bija savs mirklis, kas iezīmēja viņu sniegumu un prasmes. Sevišķi Wow momenti tika piefiksēti Tanaka un Neviļa lēcienos, kas pārliecināja skatītājus, ka pat visizsistākie apstākļi nevar patraucēt īsto meistaru izpildījumam.

Secinājums – konkurences gars

Miglā piepildītajā Čīles rallijā visi braucēji spēja pierādīt sevi, taču jāatzīmē, ka katra ekipāža piedāvāja kādu unikālās skatu. Seskas un Franca rezultāts izrādās tikai daļa no lielās ainas, un diskusijas par to, kurš ir izcili lēciens vai sniegums, tiks turpinātas arī nākamajās nedēļās. WRC sezona turpina attīstīties, un ar katru jaunu ralliju skatītāji gaida vēl vairāk pārsteigumu un konkurences.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas