• 2024. gada 20. jūlijs 17:41
  • Delfi
  • 11

WRC rallija dienasgrāmata: Ciemos uzlecošās autosporta zvaigznes tēvs Uldis Sesks

WRC Rallija norise Latvijā

Kurzemes ceļos šobrīd pilnā sparā rit FIA pasaules autorallija čempionāta (WRC) posms "Tet Rally Latvia". Šis pasākums pulcē autosporta entuziastus ne tikai no Latvijas, bet arī no visām pasaules malām. Latviešu ekipāža, kurā piedalās Mārtiņš Sesks un Renārs Frančs, ir starp dalībniekiem, kas tiek īpaši izcelti, cīnoties par augstām vietām šajā prestižajā sacensībā.

Uldis Sesks - uzlecošo zvaigžņu tēvs

Viens no ievērojamākajiem personāžiem sacensību laikā ir Uldis Sesks – Mārtiņa Seska tēvs un pieredzējis autosporta profesionālis. Uldis ne tikai atbalsta savu dēlu, bet arī dalās savās zināšanās un pieredzē ar citiem jaunajiem sportistiem. Viņa klātbūtne ir jūtama visā pasākumā, un viņa ieguldījums latviešu autosporta attīstībā ir nenovērtējams.

Intervija ar Uldi Sesku

Portāls "Delfi" aicina lasītājus sekot līdzi WRC rallija dienasgrāmatai, kurā sporta žurnālists Jānis Bendziks tuvojas Uldim Seskam ar interesantām sarunām. Šajā intervijā Uldis dalās ar savām domām par Mārtiņa izaugsmi, sacensību dinamiku, kā arī par Latvijas autosporta nākotni. Šādas sarunas sniedz unikālu ieskatu ne tikai uz sportistu, bet arī uz viņa ģimenes atbalsta tīklu, kas ir būtiska daļa no panākumiem šajā jomā.

Būtu jāseko līdzi

WRC rallijs Latvijā ir ne tikai izaicinājums dalībniekiem, bet arī iespēja radīt jaunas autosporta zvaigznes. Mārtiņš Sesks un Renārs Frančs ir lielisks piemērs tam, kā vietējie sportisti var pacelt Latvijas karogu augstākajā līmenī. Tādēļ nenokavējiet iespēju sekot līdzi visam, kas notiek "Tet Rally Latvia", jo šis notikums noteikti kļūs par daļu no Latvijas autosporta vēstures.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas