Zēbolds pēc karjeras rekorda: trīs reizes apgriezt riteni – līdz šim nebiju to darījis sacensībāsRiteņbraukšana/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 31. jūlijs 18:42
  • Delfi
  • 8

Zēbolds pēc karjeras rekorda: trīs reizes apgriezt riteni – līdz šim nebiju to darījis sacensībās

Ernests Zēbolds izcīna jaunu rekordtriku

Latvijas BMX frīstaila čempions Ernests Zēbolds ir savai karjerai pievienojis jaunu apvērsumu – triku, kuru viņš pirms tam nebija spējis izpildīt sacensību apstākļos. Parīzes olimpisko spēļu BMX frīstaila "park" disciplīnas finālā Zēbolds veiksmīgi izpildīja triku, kas ietvēra trīs reizes apgriežamu riteni. Šis sasniegums ir ne tikai tehnisks panākums, bet arī simbolizē Zēbolda apņēmību un mērķtiecību.

Triku izpilde sacensību apstākļos

Sarunā ar žurnālistiem Ernests Zēbolds atklāja, ka šādu triku līdz šim nav bijis iespējas izpildīt sacensībās. “Es vienmēr sapņoju par to, lai spētu to izdarīt tieši olimpisko spēļu laikā,” viņš atzīmēja. Zēbolds arī uzsvēra, ka tas ir jauns pavērsiens ne tikai viņam, bet arī visai Latvijas BMX frīstaila sabiedrībai.

Atbalsts un sagatavošanās

Lai sasniegtu šo mērķi, Ernests ieguldīja daudz laika un darba treniņos. Viņš izteica pateicību saviem treneriem un atbalstītājiem, kuri palīdzējuši sagatavoties šādām sacensībām. “Lielā mērā šis panākums ir arī viņu nopelns,” teica zēbolds. Viņš uzsvēra komandas darbu, kas bijis izšķirošs elementu triku apgūšanā.

Noslēguma domas par nākotni

Ar šo pieredzi Ernests Zēbolds plāno turpināt attīstīt savas prasmes un nākotnē sasniegt vēl augstākas virsotnes. “Šis triks ir tikai sākums. Esmu motivēts turpināt attīstīt jaunas idejas un tehniskās virsotnes,” piebilda Zēbolds. Latvijas BMX frīstaila entuziasti cer, ka viņa panākumi iedvesmos jauno paaudzi un veicinās sporta popularitāti valstī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas