"Zeļļi" negaidīti izsēj pārsvaru Vīmsi, LU joprojām tukšāBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Zeļļi" negaidīti izsēj pārsvaru Vīmsi, LU joprojām tukšā

Rīgas "Zeļļi" atkārto iepriekšējo neveiksmi

Latvijas basketbola vicečempioni Rīgas "Zeļļi" negaidīti piedzīvoja otro zaudējumu vien nedēļas laikā. Līdz šim komanda izskatījās spēcīga, bet pēdējās divās spēlēs Igaunijā viņiem neizdevās savākt nepieciešamos punktus, kas liedza saglabāt konkurētspēju. Pirmdien komanda zaudēja Tartu, ar rezultātu 71:77, bet vakar, 66:70 piekāpās Viimsi.

Viimsi - jaunais izaicinājums Rīgas komandai

Rīgas "Zeļļi" droši devās spēlē pret "Viimsi", kas līdz šim nebija izcīnījusi nevienu uzvaru. Tomēr mājinieki izrādījās apņēmīgāki, spējot izcīnīt savu pirmo uzvaru sezonā. "Zeļļi" netika galā ar jaunajiem izaicinājumiem, un komandas sniegums korpusā nenodrošināja stabilitāti laukumā. Šī zaudējuma dēļ Rīgas komanda ir spiesta pārvērtēt savas stratēģijas un komandas kodolu.

Rīgas komandas nākotne un nepieciešams pārdomas

Līdz ar šo zaudējumu Rīgas "Zeļļi" joprojām ir bez uzvarām pēdējās divās spēlēs. Tas veido būtisku spiedienu uz komandu, ņemot vērā, ka tās ambīcijas ir augstas. Tūlītējā nākotne izskatās izaicinoša, un treneriem būs jāpārskata taktika un spēlētāju pozīcijas, lai atgūtu formu un konkurētspēju. Izskatās, ka komandas garastāvoklis ir kritis, un nepieciešama steidzama rīcība, lai atgrieztos uz uzvaru ceļa.

LU basketbola komanda turpina stagnāciju

Līdzīgu situāciju piedzīvo arī Latvijas Universitātes (LU) basketbola komanda, kas turpina palikt tukša, nespējot izcīnīt savu vietu turnīra tabulā. LU komandas sniegums arī liecina par nevienmērīgām izrādēm, kas apliecina, ka jaunieši un pieredzējušie spēlētāji nesadarbojas pietiekami efektīvi. Tas uzsver nepieciešamību pēc jaunas pieejas treniņos un spēļu taktikas, lai atkoptos no nesenajiem zaudējumiem un uzlabotu situāciju. Šī nedēļa ir bijusi grūta Latvijas labākajām basketbola komandām, un laiks rādīs, kādas pārmaiņas tie spēs ieviest, lai atgūtu spēju gūt uzvaras laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas