Ziemassvētku gardumu parāde - svētku garša bildēs
Ziemassvētku gardumu parāde: svētku garša bildēs
Ziemassvētki ir laiks, kad ar ģimeni un draugiem pulcējamies ap svētku galdu, baudot īpaši sagatavotus gardumus. Portāls NRA ik gadu pirms svētkiem veic pētījumu par mielasta izdevumiem, un arī šogad gaidām grandiozas svinības. Bet, kamēr rezultāti tiks publiskoti 24. decembrī, piedāvājam nelielu ieskatu par gaidāmajiem svētku mielastiem.Mielasts ar "Maxima" atbalstu
Ziemassvētku galds šogad tiek sarūpēts ar "Maxima" veikalu atbalstu. Tas nozīmē, ka uz mūsu galda būs gan tradicionālie, gan modernie ēdieni. "Maxima" piedāvā plašu produktu sortimentu, kas palīdzēs katram svinētājam izveidot savas Ziemassvētku garšas.Kas būs uz svētku galda?
Šogad uz svētku galda sagaidām izsmalcinātas uzkodas, sildošas zupas, kā arī gaļas un zivs ēdienus. Neiztrūkstošas būs tādas tradicionālās delikateses kā pīrādziņi, speķis un dažādas marinētas dārzeņu uzkodas. Protams, nepamanīti nepaliks saldumi! Racionālos iepirkumus varēs papildināt ar īpaši gatavotām Ziemassvētku kūkām un pirogiem.Emocijas un atmosfēra
Svētki nav tikai par ēdienu, bet arī par emocijām un kopā būšanu. Attēli no iepriekšējo gadu svinībām liecina par sirsnīgu gaisotni, kad ģimenes locekļi smejas, dalās stāstos un dalās ar saviem svētku gardumiem. Ziemassvētku gardumu parāde ir ne tikai garšu bauda, bet arī brīdis, kad atceramies par kopābūšanu un svētku siltumu.Nekas nav labāks par svētku gaidas
Gaidot svētku dienu, ir svarīgi iepriecināt sevi ar iztēli par Ziemassvētku mielastu. Pēdējie sagatavošanās darbi, smaržas no pavārgrāmatām un iepirkumi veikalā veido gaidīšanas prieku, kas katram izsist svētku garšu un sniedz iespēju saprast, cik svarīgs ir šis laiks ikvienam no mums. Paturēsim acu priekšā, ka gardumus var ne tikai baudīt, bet arī dalīties ar tiem, radot prieku citiem. Kaut arī nesagādāsim visus gardumus pašmāju virtuvē, "Maxima" ir lielisks palīgs, ko novērtēt Ziemassvētku noskaņā.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit