• 2024. gada 3. septembris 14:50
  • TV3
  • 5

"Zilonis studijā" atgriežas pie skatītājiem ar jaunu sezonu

“Zilonis studijā” atgriežas ar jaunu sezonu

Pirmdien, 16. septembrī, kanālā TV3 iemīļotais sarunu šovs “Zilonis studijā” kārtējo reizi atgriezīsies pie skatītājiem ar jaunu, intriģējošu sezonu. Pēc veiksmīgas pagājušās sezonas, raidījums solās piedāvāt vēl nebijušus un aktuālus tematus, kas mudinās skatītājus domāt un diskutēt.

Aktuālās tēmas, kas skar sabiedrību

Jaunajā sezonā raidījuma vadītāji un eksperti pievērsīsies dažādiem jūtīgiem un svarīgiem sabiedrības tematiem. Starp diskusiju objektiem būs vīriešu neauglība, kas ir aktuāla problēma daudzām ģimenēm. Tāpat šajā sezonā tiks aplūkota arī naidīgo komentāru ietekme internetā, jautājums par ielu bērnu dzīvi Latvijā un nepilngadīgo intīmā dzīve. Šie temati ne tikai radīs interesi, bet arī rosīs diskusiju par aktuālajām sociālajām problēmām.

Raidījuma grafiks un skatītājiem pieejamība

“Zilonis studijā” būs skatāms katru nedēļas dienu no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 17:00. Raidījuma formāts ļaus ikvienam skatītājam piedalīties diskusijās, uzdodot jautājumus un sniedzot savus viedokļus. Tas sola ne tikai izglītojošu saturu, bet arī iespēju ikvienam kļūt par daļu no šī svarīgā sarunu procesa.

Kā skatītāji var piedalīties un sazināties?

Raidiem būs iespējams sekot līdz ne tikai televizorā, bet arī izmantojot sociālos tīklus, kur katrs interesents varēs dalīties ar savām domām un komentāriem par attiecīgajām tēmām. Organizatori aicina skatītājus aktīvi piedalīties, lai šis sarunu šovs kļūtu par platformu svarīgām diskusijām Latvijas sabiedrībā. Šī jaunā sezona sola būt aizraujoša un izglītojoša. Vai esi gatavs pievienoties diskusijai?

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas