• 2024. gada 22. maijs 00:01
  • Delfi
  • 31

Zviedrija pret Somiju – pasaules čempionāta ceturtdaļfināla "saldais ēdiens"

Zviedrija pret Somiju – pasaules čempionāta ceturtdaļfināla "saldais ēdiens"

Pasaules čempionātā hokejā pēc apakšgrupu pēdējo cīņu noslēguma zināmi arī visi ceturtdaļfināla pāri. Lielākā uzmanība ceturtdaļfinālā būs ziemeļu kaimiņu duelim – Zviedrija pret Somiju.

Zviedrija gatavojas ceturtdaļfinālam

Zviedrijas hokeja izlase ir rādījusi spēcīgu sniegumu līdz šim turnīrā, uzvarot visus trīs apakšgrupas spēles. Ar savu spēcīgo uzbrukumu un stingro aizsardzību viņi ir vieni no favorītiem uzvarēt turnīru. Zviedrijas uzvaras atslēga ir spēlēt kopā kā komanda un kontrolēt spēli uzbrukumā.

Somija apsver stratēģiju ceturtdaļfinālam

Somijas izlase arī nav atpalikusi, iegūstot divas uzvaras un vienu zaudējumu apakšgrupas spēlēs. Viņu spēcīgais spēkrats un precīzais metieni noķērienu laikā ir viņu galvenās atslēgas uzvarai. Somijas komanda ir gatava cīnīties līdz pat pēdējai sekundei, lai nosargātu savu tīklu un iegūtu nepieciešamos vārtus uzbrukumā.

Prognozes un gaidas

Šis ceturtdaļfināla mačs starp Zviedriju un Somiju ir jau kļuvis par ļoti gaidītu notikumu. Abas komandas ir spēcīgas un gatavas cīnīties par vietu pusfinālā. Prognozes liecina par līdzvērtīgu cīņu, kur galvenā uzvara būs disciplinētam un efektīvam spēlēt kopā kā komanda.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas