Zviedrim otrais brauciens Austrijā neveiksmīgs, Rovanpera saslīd cīņā par uzvaru

Otrā brauciena apskats

Pasaules autorallija čempionāta Austrijas posmā svētdien norisinājās otrais brauciens “Porsche Carrera Cup Benelux”. Šoreiz sacensības notika krietni sausākā trasē nekā iepriekšējā dienā, tomēr tas nenozīmēja, ka braucējiem nebūtu jācīnās ar izaicinājumiem.

Rovanpera cīņa par uzvaru

Kā ziņots, somu talantīgais braucējs Kalle Rovanpera, kurš līdz šim izcēlies ar savām spēcīgajām snieguma kvalitātēm, šoreiz cīnījās par uzvaru, taču viņa sacensības beidzās ar nepatīkamu saslīdēšanu. Rovanpera centās saglabāt savu līderpozīciju, tomēr noslīdot no trases, viņš zaudēja vērtīgus punktus un iespēju pacīnīties par augstāku vietu.

Zviedra izredzes

Savukārt Valters Zviedris, Latvijā izcelsmes jaunais braucējs, bija līdzīgā situācijā. Viņš spēja tuvināties pirmajam desmitniekam, tomēr sacensību beigās palika tikai 17. vietā. Šis rezultāts ir vilšanās, ņemot vērā Zviedra centienus uzlabot savu pozīciju un iegūt vērtīgās pieredzes.

Nākamās sacensības

Ņemot vērā šī brauciena rezultātus, gan Rovanpera, gan Zviedrisem būs jāanalizē savi sniegumi un jāsagatavojas nākamajām sacensībām. Pasaules autorallija čempionāts turpinās ar jauniem izaicinājumiem, un šie braucēji centīsies atgūties un uzlabot savas pozīcijas nākamajās trasēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas