• vakar 11:51
  • LSM
  • 3

Aicina pieteikties literatūras konkursam «Latgales prozas lasījumi 2024»

Literatūras konkursa mērķis un nozīme

Latgales kultūras kustība "Volūda" jau piekto gadu pēc kārtas izsludina konkursu "Latgolys prozys skaitejumi 2024" (Latgales prozas lasījumi 2024), rosinot literāro darbību un radot iespēju jaunajiem un pieredzējušajiem autoriem dalīties ar saviem darbiem. Šis konkurss ir nozīmīgs solis latgaliešu kultūras attīstības veicināšanā, tā mērķis ir atbalstīt un popularizēt latgaliski rakstītus darbus, kā arī veicināt literāro procesu reģionā.

Uzmanības centrā – latgaliešu prozas autori

Aicinājums piedalīties konkursā ir vērsts uz visiem Latgales kultūrtelpai piederīgajiem prozas autoriem. Tas nodrošina iespēju ikvienam, kurš raksta latgaliski, iesniegt savus darbus un iegūt atzinību plašākā literārajā kopienā. “Volūda” aicina visus interesentus nebaidīties dalīties ar savām radošajām idejām un uzdrošināties pretendēt uz šo prestižo balvu.

Konkursa organizēšanas detaļas

Konkursa dalībnieki tiek aicināti iesniegt savus darbus līdz noteiktajam termiņam. Konkurss tiek organizēts, ņemot vērā augstus kvalitātes standartus un vērtējot darbus vairākās kategorijās. Šajā procesā tiks iesaistīti profesionāļi no literārajām aprindām, kas nodrošinās objektīvu un kvalitatīvu izvērtēšanu.

Neizlaidiet iespēju pieteikties!

Konkursa "Latgolys prozys skaitejumi 2024" mērķis ir ne tikai atklāt un atbalstīt jaunus talantus, bet arī stiprināt Latgales kultūras identitāti un vairot interesi par literāro mantojumu. Piedalieties konkursa norisē un ļaujiet savai balsij skanēt! Informācija par pieteikšanās nosacījumiem un termiņiem ir pieejama "Volūda" oficiālajā mājaslapā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas