• 2024. gada 5. septembris 13:00
  • NRA
  • 7

"airBaltic" pieņem darbā jaunu direktoru

Jauna elpa "airBaltic" vadībā

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šodien paziņoja par jauna direktora iecelšanu. Dainis Bērziņš ir kļuvis par jaunajā informācijas tehnoloģiju direktoru, kad lidmašīnu nozares tehnoloģiskā attīstība kļūst aizvien svarīgāka.

IT stratēģijas un digitālā transformācija

Bērziņš būs atbildīgs par lidsabiedrības IT stratēģijas vadību. Viņa galvenais uzdevums būs ne tikai uzraudzīt digitālās transformācijas procesu, bet arī nodrošināt, ka visas IT iniciatīvas ir saskaņotas ar uzņēmuma kopējiem mērķiem un vīziju.

Datu pārvaldība un klientu pieredze

Vēl viens svarīgs Daira Bērziņa uzdevums ir informācijas un datu pārvaldība. Viņš plāno ieviest inovatīvus tehnoloģiju risinājumus, kas ļaus uzlabot klientu pieredzi. "airBaltic" uzsver, ka moderna tehnoloģija ir būtiska, lai saglabātu konkurētspēju aviācijas nozarē.

Skats nākotnē

Šī jaunā iecelšana liecina par "airBaltic" apņemšanos virzīties uz priekšu un pielāgoties strauji mainīgajai tehnoloģiju videi. Bērziņš, ar savu pieredzi un redzējumu, noteikti spēs veicināt uzņēmuma inovāciju kultūru un panākt nozīmīgas izmaiņas. Latvijas lidsabiedrības "airBaltic" komanda vēlas sveikt Daini Bērziņu jaunajā amatā un novēl viņam veiksmi nozīmīgā ceļā uz uzlabojumiem uzņēmuma IT jomā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas