Aizsaulē devies leģendārās rokgrupas "Iron Maiden" bijušais vokālists Pols Di'AnnoIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Aizsaulē devies leģendārās rokgrupas "Iron Maiden" bijušais vokālists Pols Di'Anno

Leģendārs vokālists aizgājis mūžībā

Pols Di'Anno, britu rokgrupas "Iron Maiden" bijušais vokālists, 66 gadu vecumā devies aizsaulē. Par viņa nāvi pirmdien paziņoja mūziķa ģimene, radot plašu skumju un piemiņas vilni ne tikai mūzikas cienītāju vidū, bet arī visā pasaulē.

Pols Di'Anno un viņa ieguldījums rokā

Pols Endrūss, plaši zināms ar skatuves vārdu Pols Di'Anno, bija viens no "Iron Maiden" oriģinālajiem dalībniekiem, kas pievienojās grupai tās rašanās gados. Viņa unikālā balss un izteiksmīgā skatuves klātbūtne palīdzēja grupai iegūt popularitāti ne tikai Apvienotajā Karalistē, bet arī visā pasaulē. Di'Anno piedalījās pirmajās divās albumos – "Iron Maiden" (1980) un "Killers" (1981), kas kļuva par leģendāriem smagā metāla žanra darbiem.

Piemiņa un atbalsts no faniem

Pēc šīs skumjās ziņas, fani un mūzikas entuziasti atsaucās ar sirsnīgām atmiņām un pieminējumiem sociālajos tīklos. Daudzi dalījās savās pieredzēs, apmeklējot "Iron Maiden" koncertus un klausoties grupas mūziku, ko izpildīja Di'Anno. Viņa ietekme uz rokmūziku ir neizdzēšama, un viņa darbs turpinās iedvesmot nākamās paaudzes.

Atvadas no leģendas

Ar Pola Di'Anno aiziešanu mūzikas pasaule ir zaudējusi vienu no saviem spilgtākajiem talantiem. Viņa ieguldījums "Iron Maiden" veidošanā un mūzikas mantojumā nekad netiks aizmirsts. Mūzikas fani visā pasaulē pieminēs šo leģendāro mākslinieku un viņa daiļradi ar cieņu un mīlestību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas