Izdzīvotāji: Gunta. Bēga, līdz atrada mājas Aizkrauklē. Četru bērnu mammas stāsts Sabiedrība/Latvijā
Foto un virsraksts: Delfi

Izdzīvotāji: Gunta. Bēga, līdz atrada mājas Aizkrauklē. Četru bērnu mammas stāsts

Guntas Dunskas ceļš cauri likstām

Gunta Dunska ir sieviete, kuras dzīvesstāsts ir pilns ar negaidītiem pavērsieniem. Uzaugusi Lauberes bērnunamā, viņa ir pārdzīvojusi daudzas grūtības, kas viņu novedušas līdz bezgalīgai bēgšanai. Dzīves ceļojums viņu aizveda uz Franciju, Vāciju, Īriju un pat Pakistānu. Šie vairāki gadījumi, kuros viņa meklēja jaunus sākumus, ir atstājuši dziļu iespaidu uz viņas personību.

Jaunas mājas Aizkrauklē

Visbeidzot Gunta atrada vietu, kur jūtas droši un laimīgi; tā ir Aizkraukle. Šeit, kopā ar trim bērniem, viņa ir izveidojusi dzīvi, kuru var saukt par mājām. Aizkraukle piedāvāja ne tikai drošību, bet arī kopienu, kas ir kļuvusi par atbalsta tīklu grūtajos brīžos.

Sociālā dienesta loma

Vietējais sociālais dienests ir spēlējis būtisku lomu Guntas dzīvē, palīdzot viņai pārvarēt grūtības un sniedzot nepieciešamo atbalstu. Iespējams, kādreiz viņai bija grūti uzticēties "sociālajiem", taču tagad viņa saprot, cik svarīgi ir meklēt palīdzību un atbalstu.

Izmantošana no pagātnes pieredzes

Guntas stāsts ir pierādījums tam, ka pat vissmagākie brīži var novest pie skaistām pārmaiņām. Viņas pieredze ir vērtīgas mācības, kas iedrošina citus izmantot grūtības kā iespēju veidot jaunu dzīvi. Ar humoru runājot par savām "dullajām" izvēlēm, Gunta apstiprina, ka dzīvot ir jāspēj, neskatoties uz likstām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas