Aktrise Jana Herbsta laidusi pasaulē otro bērnuPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 08:23
  • TV3
  • 7

Aktrise Jana Herbsta laidusi pasaulē otro bērnu

Jana Herbsta un Kalvis Kalniņš svin ģimenes pieaugumu

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktrise un TV seriālu zvaigzne Jana Herbsta un viņas vīrs uzņēmējs Kalvis Kalniņš nesen laimīgi kļuvuši par vecākiem otram bērniņam.

Jaunais ģimenes loceklis – Haralds

Pāris sagaidījis dēliņu, kuram dots vārds Haralds. Tagad divarpus gadus vecā meita Astrīda ir kļuvusi par vecāku, un viņai pievienojies jaunais brālis, radot prieku un laimi ģimenē.

Priecīgas ziņas no populārās aktrises

Žurnāls “Kas Jauns” ir paziņojis par šo notikumu, atklājot, ka Herbsta un Kalniņš ir ļoti pacilāti par šo jauno posmu savā dzīvē. Mīlestības un harmonijas pilnā ģimenē tagad valda liela sajūsma un prieks.

Nākotne ar diviem bērniem

Ņemot vērā aktrises aizņemto dzīvi uz skatuves un TV, fani un draugi ir ziņkārīgi, kā Jana spēs apvienot karjeru ar māmiņas pienākumiem. Taču, balstoties uz aktrises iedvesmojošo attieksmi, varam būt pārliecināti, ka viņa spēs tikt galā ar abām lomām.

Vēlējumi jaunajai ģimenītei

Fanu un draugu vidū ir daudz laba vēlējumu un atbalsta šajā svinīgajā brīdī. Jana un Kalvis, kopā ar abiem bērniem, noteikti pierādīs, ka mīlestība ir vissvarīgākā vērtība, veidojot laimīgu ģimenes dzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas