Andželīnai Džolijai esot romāns ar deviņus gadus jaunāku britu reperiAizjūru slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 11:56
  • TV3
  • 7

Andželīnai Džolijai esot romāns ar deviņus gadus jaunāku britu reperi

Sākotnējie noraidījumi par romānu

Aktrise Andželīna Džolija un britu reperis Alaka līdz šim ir strikti nolieguši jebkādas romantiskas jūtas starp abiem. Jau kopš viņu iepazīšanās vairāki spekulācijas par iespējamām attiecībām ir cirkulējuši, taču abi mākslinieki ir uzsvēruši, ka viņu saikne ir tikai draudzīga.

Draudzības attiecību stiprināšana

Tomēr pēdējie notikumi liecina, ka Džolijas un Akalas draudzība kļūst arvien stiprāka. Avoti apgalvo, ka abi ir pavadījuši divas naktis kopā kādā no Londonas viesnīcām. Šis fakts varētu liecināt par to, ka abu attiecības varētu būt pārvērtušās no vienkāršas draudzības uz kaut ko dziļāku.

Pilde no ‘Page Six’

Saskaņā ar ziņām no ‘Page Six’, kas ir pirmie, kas ziņoja par šo intīmo tikšanos, ir skaidrs, ka Džolijai un Akalam ir izveidojusies cieša saikne. Avots, kas vēlējās palikt anonīms, atklāja, ka viņi abi ir bieži kopā un ir redzēti vakariņojot un izbaudot Londonas piedāvāto atmosfēru.

Sabiedrības reakcija un nākotnes perspektīvas

Sabiedrība un fani reaģē uz šo jauno informāciju ar interesi un zināmu aizrautību. Daudzi ir izbrīnīti par to, ka Džolija, kura ir pazīstama ar savām attiecībām ar Holivudas zvaigznēm, tagad uzsākusi draudzību ar jaunāku mūziķi. Laiks rādīs, vai šīs attiecības attīstīsies tālāk un vai varam gaidīt kādas oficiālas atzīšanās no abu puses.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas