• vakar 10:37
  • VS
  • 4

Arī Ungārija vēlas izstāties no ES patvēruma noteikumiem

```html

Ungārijas Plāni Izstāties no ES Patvēruma Noteikumiem

Ungārijas Eiropas lietu ministrs Jānošs Boka trešdien paziņoja, ka valsts vēlas atteikties no Eiropas Savienības (ES) patvēruma politikas noteikumiem. Šīs iniciatīvas pamatā ir nepieciešamība noteikt stingrākus pasākumus pret nelegālo migrāciju, ko ministrs apliecināja savā paziņojumā platformā "X".

Nīderlandes Sniegtais Izņēmums

Neilgi pēc Ungārijas paziņojuma arī Nīderlande izteicās, paužot vēlmi iegūt izņēmuma statusu attiecībā uz ES patvēruma politiku. Nīderlandes patvēruma un migrācijas lietu ministre Marjoleina Fabere uzsvēra, ka valsts vēlas pašiem risināt savas patvēruma politikas jautājumus.

Grūtības Panākt Izstāšanos

Lai gan Ungārija un Nīderlande izvirza šos plānus, ir maz ticams, ka iniciatīva gūs sekmes. Lai izslēgtu šīs valstis no ES migrācijas shēmas, būtu nepieciešama visu 27 dalībvalstu piekrišana, kas var būt ļoti sarežģīts process.

Dānijas Panākumi un Lietu Attīstība

Dānijai jau ir izdevies panākt vienošanos, kas ļauj tai palikt ārpus ES kopējās patvēruma politikas. Šāda veida pasākumi liecina par pieaugošo spiedienu uz ES migrācijas politikas reformu, kamēr Nīderlandes premjerministrs Diks Shofs ir paziņojis par jauno imigrācijas politiku, kas tiek uzskatīta par atbildi uz "patvēruma krīzi".

Secinājumi

Šīs jaunās attīstības parāda, ka vairākas Eiropas valstis sāk meklēt veidus, kā risināt migrācijas problēmas ārpus tradicionālajām ES struktūrām. Tas var radīt ievērojamas sekas ne tikai attiecīgajām valstīm, bet arī visai Eiropas Savienībai kopumā. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas