Barona un Stabu ielas krustojumā apstājusies 1. un 11.  maršruta tramvaja kustībaSabiedrība
Foto un virsraksts: Delfi

Barona un Stabu ielas krustojumā apstājusies 1. un 11. maršruta tramvaja kustība

Tramvaja kustības pārtraukums

Pagājušajā dienā Krišjāņa Barona un Stabu ielas krustojumā tika apstājusies 1. maršruta tramvaja kustība virzienā uz Imantu, kā arī 11. maršruta tramvaja kustība virzienā uz Ausekļa ielu. Par to informēja Rīgas Satiksme (RS) vietnē "X".

Iemesli satiktajam traucējumam

Pašlaik nav pieejama informācija par iemesliem, kādēļ tramvaji nespēj turpināt savu maršrutu. Rīgas Satiksme aktīvi strādā pie šīs situācijas risināšanas un sola informēt sabiedrību par izmaiņām pārvadājumu plānā.

Sabiedriskā transporta lietotāju ietekme

Šāds satiksmes traucējums var būtiski ietekmēt Rīgas iedzīvotājus, kuri ikdienā izmanto sabiedrisko transportu, lai nokļūtu darbā vai citās svarīgās vietās. Rīgas Satiksme atgādina pasažieriem plānot savu ceļojumu laiku un, iespējams, apsvērt alternatīvas transporta iespējas.

Atsauksmes no pasažieriem

Šobrīd sabiedrībā ir izskanējušas dažādas atsauksmes par notikušo. Daži pasažieri pauž neapmierinātību ar situāciju, gūstot apstiprinātu pārliecību, ka šādi traucējumi ir atkārtojušies iepriekš. Citi ir norādījuši uz nepieciešamību uzlabot sabiedriskā transporta infrastruktūru un uzturēšanu, lai izvairītos no līdzīgām situācijām nākotnē.

Rīgas Satiksme aktīvi strādā pie situācijas uzlabošanas

Rīgas Satiksme ir apņēmusies nodrošināt iedzīvotājiem komfortablu un drošu pārvietošanos. Līdz ar to uzņēmums norāda, ka tiks veikti visi nepieciešamie pasākumi, lai atjaunotu tramvaju kustību pēc iespējas ātrāk. Iedzīvotāji tiek aicināti sekot līdzi jaunumiem un izmaiņām, kas saistītas ar sabiedriskā transporta nodrošināšanu Rīgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas